André Hazes deelt foto met Roxeanne Hazes op Instagram

Is dit een teken van verzoening?

Waar André Hazes een korte tijd geleden de ruzie met zijn moeder Rachel bijlegde, geldt dit helaas niet voor de strijd met zijn zus Roxeanne Hazes. De twee hebben al jaren geen contact meer met elkaar en in een eerder interview met Jinek wist de zanger te vertellen dat een verzoening er nooit zou komen. Toch verscheen er afgelopen maandagavond een foto van de twee op Instagram.

Holland Zingt Hazes

Op Instagram deelt André Hazes een foto van alle artiesten die zullen optreden tijdens Holland Zingt Hazes. Op deze foto zien we Samantha Steenwijk, Miss Montreal, Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Gerard Joling, Glennis Grace, André Hazes én Roxeanne Hazes. De laatste twee maken de foto opvallend, aangezien broer en zus al een flinke tijd geen contact met elkaar hebben.

Ruzie tussen André en Roxeanne

In een eerder interview met Jinek deed André Hazes een boekje open over de ruzie met zijn moeder en zus. Destijds was de zanger samen met zijn grote liefde Monique Westenberg, waardoor de relatie tussen moeder Rachel en zus Roxeanne stukliep. Rachel kon Monique niet luchten of zien en Roxeanne koos de kant van haar moeder. Dit tot grote ergernis van André, wat uiteindelijk voor een breuk in de familie zorgde.

Is dit een hint op verzoening?

Of deze foto hint op verzoening tussen broer en zus? Dat is op dit moment nog niet duidelijk. Ondanks dat André en Rozeanne samen zingen tijdens Holland Zingt Hazes, is er geen duidelijkheid over de ruzie. In een eerder interview met Het Parool gaf Roxeanne Hazes in ieder geval aan dat haar broertje altijd welkom is. “De deur zal altijd voor hem open blijven staan, maar het is prima zo”, gaf de zangeres destijds aan.

Lees ook: Olcay vindt steun bij Ruud na heftige draaidagen voor nieuwe serie

Bron: Instagram André Hazes | Beeld: BSR Agency, Reni van Maren