Olcay vindt steun bij Ruud na heftige draaidagen voor nieuwe serie

Na de heftige draaidagen stond grote liefde Ruud altijd voor Olcay klaar

In de nieuwe serie Olcay & Huiselijk Geweld volgt Olcay Gulsen een aantal vrouwen die te maken hebben met huiselijk geweld. Olcay, die opgroeide in een gezin waar huiselijk geweld plaatsvond, deelt in deze serie ook haar eigen verhaal. Een pittig onderwerp, dat Olcay naar eigen zeggen moeilijk los kon laten. Gelukkig vond de brunette bij haar liefde Ruud de Wild enorm veel steun.

“Hij was de eerste die ik belde”

In een interview met BuzzE vertelt Olcay openhartig over de opnames van haar nieuwe serie. “Het is natuurlijk niet iets wat je makkelijk loslaat als de camera’s uitgaan”, vertelt Olcay. Haar Ruud kon haar echter goed opvangen na deze heftige draaidagen. “Hij was de eerste die ik belde als ik aan het eind van de dag klaar was met draaien. Het is prettig om erover te kunnen praten en dat je partner klaar staat om naar je te luisteren.”

Olcay & Huiselijk Geweld

In het verleden heeft Olcay te maken gehad met huiselijk geweld. Omdat er een flink taboe zit op spreken over geweld achter de voordeur, onderzoekt Olcay in haar programma hoe dit zit. Zo gaat ze in gesprek met vrouwen die hun leven niet zeker zijn vanwege huiselijk geweld en praat Olcay met mannen die mishandeld worden door hun vrouw. Ook kijkt Olcay mee met de politie en verschillende instanties en psychologen.

Intense gesprekken

Aan BuzzE vertelt Olcay dat de gesprekken met de slachtoffers enorm heftig zijn. “Ze zat helemaal onder de littekens door het toedoen van haar ex en het is echt een wonder dat ze het heeft overleefd. Alle verhalen waren intens en emotioneel om te horen, maar nodig te vertellen.” Naast deze intense gesprekken heeft Olcay naar eigen zeggen ook veel geleerd over haar eigen situatie. “Ik merk dat ik het meer een plekje heb kunnen geven”, vertelt ze openhartig.

De nieuwe serie Olcay & Huiselijk Geweld is vanaf woensdag 4 maart om 21.3o uur op Net5 te zien.

Lees ook: Wat goéééd: Maxime Meiland komt met eigen realityserie

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR Agency, Daniel Kroll