Eindelijk duidelijkheid: André Hazes is weer terug in Nederland

Daarmee komt er een einde aan de vraag waar de zanger zich bevindt

Nadat André Hazes lange tijd bijna dagelijks van zich liet horen, was het plotseling stil rondom de zanger. De geruchtenmachine draaide overuren, want er was veel onduidelijkheid over zijn verblijfsplaats. Maar aan die onduidelijkheid is nu een einde gekomen: gisteravond is de zanger gespot op Schiphol. 

Weer in Nederland

De Nederlandse pers is gisteravond massaal uitgerukt naar Schiphol, om André Hazes en zijn moeder Rachel op te wachten. Moeder en zoon landden weer op Nederlandse bodem – en dat bleef niet onopgemerkt. Met een capuchon over zijn hoofd en een zonnebril en mondkapje op om zijn gezicht te bedekken, maakte de hitzanger echter duidelijk dat hij liever niet gezien wilde worden. Hij gaf dan ook geen antwoord op vragen rondom zijn terugkeer en haastte zich richting de auto om zo snel mogelijk te vertrekken.

Emotionele burn-out

De zanger worstelt al een tijdje met zijn (mentale) gezondheid, zo liet hij eerder weten. Afgelopen september bracht zijn management naar buiten dat André kampt met emotionele burn-outklachten en dat hij tijd nodig had om weer op krachten te komen. “André is gewend een turbulent leven te leiden. Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt”, aldus het management. Wat hij precies in het buitenland heeft gedaan en waar hij zich bevond, blijft onduidelijk.

Professionele hulp

Er gingen de afgelopen weken een hoop geruchten rond over de verblijfplaats van André. Zo zou hij in een afkickkliniek in Alicante hebben gezeten. Eerder vertrok ook zijn vriendin, Sarah van Soelen, naar Spanje voor professionele hulp. Het leven van de tortelduifjes stond de afgelopen maanden flink op zijn kop. Eén ding weten we nu in ieder geval zeker: André Hazes is sinds gisteravond weer terug op Hollandse bodem.

Lees ook: André Hazes cancelt Holland Zingt Hazes-concerten

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress