André Hazes over verzoening met Rachel: ‘We zijn heel blij dat het weer goed gaat’

andre hazes

Het gaat goed tussen André en zijn moeder

Lange tijd spraken zoon André Hazes en moeder Rachel Hazes elkaar niet. Afgelopen december kwam daar verandering in en nam Rachel plaats aan het kerstdiner van haar zoon. In een interview vertelt André meer over de band met zijn moeder en hoe het er nu voorstaat tussen hen. 

André vertelt dat hij zijn moeder eigenlijk in oktober al bij zijn show had willen hebben.

Shows in Ahoy
“Ik had haar er eigenlijk in oktober al bij willen hebben”, vertelt André over de verzoening met zijn moeder. Hij had graag gewild dat zijn moeder zijn allereerste optreden in Ahoy Rotterdam ook had gezien. “Dat is natuurlijk normaal, dat is je eerste keer Ahoy, dat hoort compleet te zijn. Wij zijn heel blij dat het nu weer op deze manier gaat.” Ook vertelt de 24-jarige dat hij ervan uitgaat dat zijn moeder al zijn Ahoy shows zal bijwonen. “Ze krijgt de beste plek in de zaal!”

Vader
André blikt ook terug op het verleden van zijn moeder met zijn vader. “Ze heeft hier (Ahoy Rotterdam, red) veel met mijn vader meegemaakt. Dat ze dat nu met haar zoon gaat doen is voor haar apart. Ik heb hier nu bij de Vrienden van Amstel opgetreden en ze is een avondje geweest om te kijken en dat vond ze al heel raar, dat ik door dezelfde gangen liep als waarmee ze met die ouwe liep. Op dat soort momenten ga je wel beseffen wat er allemaal speelt.”

Zwangerschap Roxeanne
Het mag duidelijk zijn dat het contact tussen moeder en zoon weer is hersteld, maar hoe zit het met de band tussen André en zijn zus Roxeanne? Is dat ook weer koek en ei? Ruim twee weken geleden kwam het heuglijke nieuws naar buiten dat Roxeanne Hazes en haar verloofde Erik Zwennes een kindje verwachten. Broer André wordt daarmee oom, maar hij had nog niet gereageerd op de zwangerschap van zijn zus. En erg veel wil de zanger daar ook niet over los. Op de vraag wat André van de zwangerschap vindt, reageert hij dat de interviewer daar niet naar mag vragen.

Fijn dat je erbij was??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Lees ook: André Hazes blundert op het podium en dat zorgt voor hilarische beelden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show, Show| Beeld: Videostill