André Hazes over de verzoening met Rachel: “Monique heeft gezorgd voor een hereniging”

verzoening

Monique speelde een grote rol bij de verzoening

Voor Rachel Hazes had de kerst waarschijnlijk niet beter kunnen verlopen: na jarenlang geen contact te hebben gehad zat zij op kerstavond dan eindelijk weer aan één tafel met haar zoon André en zijn gezin. De ruzie tussen de Hazesjes modderde al jaren voort en de gebrouilleerde relatie leek niet meer te lijmen; deze kerstreünie had dan ook niemand aan zien komen. 

Volgens Dré heeft zijn vriendin Monique een belangrijke rol gespeeld tijdens de hereniging.

Verdriet
Ruim twee jaar was er geen contact en hoewel André zijn moeder prees voor haar goede opvoeding, was hij niet voornemens uit zichzelf contact op te nemen. “Ik ben dankbaar voor de eerste twintig jaar van mijn leven. Alleen de volgende twintig jaar zal zonder ze zijn. Het staat niet in de planning om ze te bellen en het goed te maken”, zo zei hij afgelopen zomer. Ook Monique zei aanvankelijk dat er ook van haar kant niets te verwachten viel: “Er is zoveel verdriet om geweest, aan onze kant. Ik ben nog nooit zó door een volwassen persoon gekwetst. Het is te diep gegaan. Ik denk niet dat ik ooit zal proberen het contact weer te herstellen.”

Verrassing
Bijzonder genoeg blijkt Monique toch degene te zijn geweest die heeft bemiddeld tussen de al jarenlang ruziënde moeder en zoon. “Dat was voor mij ook een verrassing,’ vertelt André aan Story. “Zonder mijn medeweten heeft Monique contact met Rachel gezocht en haar voor het etentje uitgenodigd. Een grotere liefdesuiting bestaat voor mij niet. We weten allemaal hoe zij erover dacht.” Hoe het verder gaat lopen, dat weet de zanger nog niet. “Het gaat niet alleen om mij, en ik respecteer ieders privacy. Maar ik kan wel zeggen dat ik enorm blij ben mijn moeder weer terug te hebben!”

Herenigd!???

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op


Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Story | Beeld Hollandse Hoogte