Eindelijk: André Hazes laat weten wat er in wc-hokje op Curaçao gebeurde

andre hazes monique westenberg wc-hokje

André Hazes en Monique Westenberg zouden een avontuurtje op het toilet hebben beleefd

André Hazes heeft een bewogen periode achter de rug. Terwijl de zanger nog een relatie met Bridget Maasland had, dook hij volgens geruchten met zijn ex Monique Westenberg een openbaar wc-hokje op Curaçao in. Naast deze geruchten verschenen er ook verschillende beelden van André en Monique in het toiletgebouw. Hadden de twee een wild avontuurtje? André Hazes legt eindelijk uit hoe het zit. 

André doet een boekje open

Afgelopen maandagochtend nam André plaats in de radioshow van Frank Dane. Voor Frank het uitgelezen moment om de zanger het hemd van het lijf te vragen. De vraag over het avontuurtje in het toilet? Die kon natuurlijk niet achterwege blijven. Ondanks dat meerdere bronnen bevestigden dat de zanger een avontuurtje met – destijds – zijn ex op een wc-hokje zou hebben gehad, ontkracht André dit. Hij was naar eigen zeggen gewoon zijn zoontje aan het verschonen.

André, Bridget en Monique

Tijdens de vakantie op Curaçao had de zanger nog een relatie met Bridget Maasland. Toch besloot de zanger vlak na de vakantie de relatie met Bridget te verbreken. Deze plotselinge breuk had niet alleen maar met het tripje naar Curaçao te maken. “Het is niet voor niets stukgelopen en het komt niet alleen door mij. Wel grotendeels, maar niet alleen”, geeft de zanger in de radioshow aan. Naar eigen zeggen heeft André veel goede gesprekken gehad met Monique. “Aan beide kanten hebben we nu gezegd: dit gaan we verbeteren.” Inmiddels zijn de twee weer dolgelukkig samen.

Lees ook: Met deze trucjes kom je makkelijk van mos af

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Fotograaf: Harm Jan Bronsvoord