André Hazes krijgt ‘hoog bezoek’ van de zoon van Bridget

André plaatst een gebroederlijke foto van hem en Mees op zijn Instagram

Dat André Hazes het goed kan vinden met Bridget is al lang geen geheim meer: de twee zijn stapelgek op elkaar. En de blondine kan haar geluk niet op. André kan het namelijk ook erg goed vinden met haar 11-jarige zoon Mees.

Hoog bezoek

Het is als ouder altijd spannend als je een nieuwe liefde voorstelt aan je kind. Gelukkig kan Bridget opgelucht adem halen. André Hazes kan het erg goed vinden met Mees. Zo bracht Mees gisteren een bezoekje aan André in Ahoy Rotterdam. André, die een fanatiek Instagrammer is, deelde een foto van de twee terwijl ze door de wandelgangen van Ahoy lopen. ‘Hoog bezoek vanavond’ schreef hij bij de foto. Hij sloot het bericht af met een hartje.

View this post on Instagram

Hoog bezoek vanavond!?? @bridgetmaasland ?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

André en Mees

Eerder liet Mees al weten dat hij de vriend van zijn moeder helemaal prima vindt. “Ik vind hem aardig”, vertelde de 11-jarige aan Shownieuws toen hij met zijn moeder het Wereldkerstcircus in Carré bezocht eind december. Ook Bridget is zich ervan bewust dat haar zoon en lief het goed met elkaar kunnen vinden. “Al mijn liefdes bij elkaar,” schreef ze bij een foto die ze dit weekend plaatste op Instagram. 

Liefde van haar leven

Het is maar goed ook dat Mees en André het goed kunnen vinden. Bridget onthulde vorige week nog dat André de liefde van haar leven is. Op zijn verjaardag verklaarde de blondine dit. “Ben je klaar voor de rest van je leven? Dat is de bedoeling. Je bent de liefde van mijn leven”, schreef Bridget op Instagram ter ere van Andrés verjaardag.

Lees ook: Bridget is zeker van haar zaak: ‘André is de liefde van mijn leven’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram André |Beeld: Videostill RTL Boulevard