Fans weten het bijna zeker: Angela Schijf keert terug in GTST

Er keren een hoop oude bekenden terug in de soapserie

Onlangs maakte RTL bekend dat er een aantal veranderingen plaats gingen vinden in de Nederlandse soapserie. Bepaalde personages uit GTST verlieten de serie en maakten plaats voor oude bekenden. Toch ontbreekt er volgens fans nog één actrice: Angela Schijf. Of de brunette terugkeert in Meerdijk? Fans weten het bijna zeker. 

Cas Jansen keert terug

Oude GTST-bekende Cas Jansen maakte onlangs zijn terugkeer in de soapserie. Dit gebeurde geheel onverwachts. Fans konden hun geluk niet op, want de oude bekende nam zijn hele familie mee. Onder andere Johnny Kraaijkamp keerde terug in Meerdijk. Ondanks de vreugde van alle fans, ontbrak er nog één personage. Angela Schijf is namelijk nog nergens te bekennen.

Officiële berichten

Op de officiële website van de Nederlandse soapserie verscheen een interview met Cas Jansen. De soap-acteur deed tijdens dit interview een boekje open over de veranderingen bij GTST. Op de vraag of Angela een terugkeer gaat maken grapt Jansen: “Je weet het maar nooit!”

Waarschijnlijk geen terugkeer

Ondanks dat het Jansen ontzettend gezellig lijkt, geeft de acteur aan dat een terugkeer van Angela er waarschijnlijk niet aan zit te komen. “Nee, maar we zaten wel toevallig laatst samen in Flikken Maastricht. Dus ik heb haar wel eventjes gezien en het gaat heel goed met haar”, vertelt Jansen. “Ze vindt het heel leuk dat ik hier weer ben, dus je weet maar nooit hoe het balletje kan rollen”, geeft de GTST-acteur aan.

Lees ook: André van Duin deelt zijn verdriet op Facebook: ‘Stomme kanker’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: BSR Agency, Reni van Maren