Angela Schijf deelt prachtig kiekje met haar zus en vertelt waarom-ie zo speciaal is

De actrice is dankbaar voor het bijzondere moment

Angela Schijf deelde onlangs een prachtige foto op Instagram waar ze samen met haar zus opstaat. De actrice plaatst regelmatig inspirerende en bijzondere momenten op Instagram, maar deze foto van haar samen met haar zus is haar extra dierbaar. Zo deelde ze dat haar zus al negen jaar niet heeft gezien.

Angela groeide niet samen met haar zus op, omdat ze in Australië woont.

Foto’s

Angela deelde een paar foto’s van haarzelf met haar familie, maar de eerste foto waar ze samen met haar zus opstaat is extra bijzonder. Zo geeft de Flikken Maastricht-actrice aan dat het niet vanzelfsprekend is dat ze elkaar kunnen zien. “Mijn zus was in Nederland. Dat is bijzonder. We zijn niet samen opgegroeid, we hebben elkaar 9 jaar niet gezien”, begint de 39-jarige brunette haar bericht. “Ze woont in Australië. Ik ben het gewend, ik weet niet beter”, gaat ze verder.

Dankbaar

De actrice staat erbij stil dat de momenten waarop ze dan wel samen zijn, normale dingen opeens heel bijzonder worden. “Dat ze mijn kind vasthoudt bijvoorbeeld. Of dat we met onze andere zus koffie drinken. En als we, eigenlijk voor het eerst in onze levens, drie dagenlang samen zijn en praten, praten, praten en champagne drinken, en wandelen, dan is het ook heel bijzonder om te merken hoezeer we op elkaar lijken.” Volgens Angela zijn dit momenten om te koesteren.

 

Familie

De zus die op bezoek was, is niet het enige familielid van Angela dat in Australië woont. Angela heeft vijf oudere broers en zussen en liet al eens weten dat drie van hen in Australië wonen. De actrice woont zelf in Antwerpen met haar man Tom van Landuyt en drie dochters: Bloem, Mensje en Zus.

Lees ook: Prins William verrast fans die prinses Diana herdenken bij Kensington Palace

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Angela Schijf | Beeld: Hollandse Hoogte, Fotograaf: Harold Versteeg