Annemarie Keizer laat op Instagram haar heftige brandwonden zien

annemarie keizer

De nieuwjaarsbrand in Volendam heeft zijn sporen nagelaten

Op 1 januari 2021 is het twintig jaar geleden dat de nieuwjaarsbrand in café ’t Hemeltje in Volendam plaatsvond. Die brand heeft ook bij Annemarie Keizer zijn sporen nagelaten, zo laat zij zien op Instagram. 

Brandwonden

“Een foto uit de oude doos: ‘Sweet sixteen'”, schrijft Annemarie bij het oude kiekje. “Hier vierde ik mijn zestiende verjaardag. Een paar maanden ervoor overleefde ik de nieuwjaarsbrand in café ‘t Hemeltje in ons dorp. Die brand heeft zijn sporen achtergelaten op mijn arm (zoals je kunt zien).” Op de foto is te zien dat Annemarie flink is geraakt door de vlammen. Haar rechterarm zit onder de brandwonden.

Door het oog van de naald

“Gek genoeg zag ik toen nog niet in hoeveel geluk ik had gehad, terwijl ik toch echt door het oog van de naald was gekropen”, gaat de blondine verder. “In mijn jonge jaren was een gezond onbezorgd leven vanzelfsprekend, dacht ik. Het besef van hoe fragiel en onvoorspelbaar het leven is kwam later pas. De psychische ‘klap’ kwam ook pas na een tijd. Wijsheid komt met de jaren zeggen ze wel, toch…?” Zeker weten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Lees ook: Annemarie Keizer onder vuur na plaatsen foto dochtertje

Bron: Instagram Annemarie Keizer | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst