Arie Boomsma en Romy zijn drie jaar getrouwd en dat vieren ze met een paar prachtige kiekjes

Wat een prachtig stel

Arie Boomsma en zijn vrouw Romy stapten drie jaar geleden in het huwelijksbootje. De twee leerden elkaar kennen tijdens een yogales en vielen als een blok voor elkaar. Eind 2014 maakten de twee bekend dat ze een stel zijn en op 19 augustus 2015 gaven de tortelduifjes elkaar het jawoord. Gisteren was het stel precies drie jaar getrouwd, een mooie gelegenheid voor de presentator om terug te blikken op de bijzondere dag.

De sportschooleigenaar blikt terug op zijn trouwdag.

Zo blij met haar

“We zijn vandaag drie jaar getrouwd, Romy en ik”, begint de 44-jarige presentator zijn romantische bericht op Instagram. “Zo blij met haar en met wat er in ons leven gebeurde sinds we samen zijn.” Romy en Arie hebben samen twee kinderen. Dochter Bobby Jo, die op 1 februari 2016 geboren werd en zoon Mozes Wolf die ter wereld kwam op 24 december 2017.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We zijn vandaag drie jaar getrouwd, Romy en ik. Zo blij met haar, en met wat er in ons leven gebeurde sinds we samen zijn.

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

Bijzonder

Ook Romy deelt een foto van haar trots op Instagram, waarbij ze terugblikt op hun huwelijksdag. “Vandaag drie jaar geleden gaven wij elkaar het jawoord, met Bobby in mijn buik en onze geliefde vrienden en familie om ons heen. Een van de fijnste en meest bijzondere dagen die ik heb meegemaakt.”

 

Lees ook: Gooi die lachspieren los: dit gebeurt er met je lichaam als je lacht

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Arie Boomsma | Beeld: videostill RTL Late Night