Waarom de baard van koning Willem-Alexander het gesprek van de dag is

Twitteraars raken niet uitgepraat over de verschijning van koning Willem-Alexander

Het laten staan van een zogenoemd ‘vakantiebaardje’ is niets nieuws voor koning Willem-Alexander. Tijdens de warme zomermaanden laat de koning zijn scheerapparaat eigenlijk elk jaar met rust. Vaak wordt het baardje voor officiële gelegenheden weer getrimd, maar dat verliep dit jaar anders. Onze koning bracht een bezoekje aan Terneuzen om 75 jaar vrijheid te vieren. En dit deed hij mét baard!

Het ‘vakantiebaardje’ van onze koning is het gesprek van de dag.

Blijvend

Eerder spotten we het baardje van de koning al tijdens de uitvaart van prinses Christina. Velen dachten dat dit lichte baardje maar tijdelijk zou zijn, aangezien hij dit wel vaker laat staan tijdens de zomermaanden. Tótdat de koning in Terneuzen met een nóg vollere baard verscheen. De aandacht ging daarom – voor deze keer – niet alleen naar de prachtige looks van Maxima, maar juist naar die van de koning.

Meningen

Uiteraard wordt de baard van de koning uitvoerig besproken op Twitter. “Willem-Alexander’s baard kenden we alleen van foto’s op vakantie. Een baard laten staan hoort blijkbaar bij des konings ultieme gevoel van vrijheid”, laat een deskundige in een Twitterbericht weten. De meningen zijn erg uiteenlopend. Want waar de één enorm fan is van de volle baard, vindt de ander het niets voor de koning. Reacties als “Staat ‘m heel goed, zeg” en “Pffff ik zie Prins Bernhard senior zitten” verschijnen op Twitter. Wij zijn benieuwd: wat vind jij van de nieuwe look van onze koning?

Lees ook: Ken jij haar terug? Sylvia Geersen gaat voor een nieuwe look

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Jonas Roosens