Bijzonder: dit koppel adopteert de 39-jarige dochter die ze als baby ter adoptie opgaven

adoptie

Roger en Marcie gaven hun dochter ter adoptie op, maar hebben haar nu geadopteerd

Kinderen krijgen is voor talloze mensen een wens die lang niet vanzelfsprekend uitkomt. Maar soms is een zwangerschap ongewenst, door een situatie waar een stel zich in bevindt en rest hen geen andere keuze dan het kindje opgeven voor adoptie. Dit overkwam de Amerikaanse Marcie Keithly en Roger Roth; zij werden 40 jaar geleden smoorverliefd op elkaar. Kort daarna bleek Marcie zwanger, maar de timing had niet slechter kunnen zijn. 

Roger schrok zich kapot, het vaderschap was voor hem nog een grote ver-van-je-bed show. Marcie kwam er alleen voor te staan, maar ook zij zag het niet zitten.

Spijt
Alleenstaande moeder worden was Marcie’s nachtmerrie en na de bevalling besloot ze haar dochter op te geven ter adoptie. Marcie en Roger kwamen weer bij elkaar, maar al snel kregen ze spijt van de beslissing hun dochter te laten adopteren. Toen hun dochter Jessica 29 jaar oud was, probeerde ze contact te leggen met haar biologische ouders. Voor haar verjaardag stuurden de ouders een vliegticket naar hun woonplaats en een boeket van 29 gele, witte en rode rozen. Eentje voor elk jaar dat ze haar hadden moeten missen. De afgelopen 10 jaar hebben ze veel tijd doorgebracht samen, ter compensatie van de verloren jaren.

Herenigd
Het was voor Marcie en Roger dan ook heftig om te horen dat hun dochter een heftige periode heeft gehad door haar drugs- en alcoholverslaving. Ook heeft ze 5 kinderen van 5 verschillende vaders, waarvan ze er 2 heeft opgegeven ter adoptie. En terwijl dat al niet heftig genoeg is, zijn haar adoptieouders beide overleden. Haar adoptievader stierf in 2006 en haar adoptiemoeder in 2012 aan kanker. Ondanks dat Marcie en Roger zijn gescheiden, hebben ze wel samen de papieren getekend om de adoptie van hun biologische dochter Jessica officieel te maken. En zo, 39 jaar later, is het gezin weer herenigd. Wat een bijzonder verhaal, wij zijn er stil van!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld Facebook