Babynieuws! Marlijn Weerdenburg bevallen van een zoon

De actrice maakt het nieuws bekend met een prachtige foto én muzikale verrassing 

Beschuit met blauwe muisjes voor Marlijn Weerdenburg! De actrice is bevallen van haar tweede zoon. Op Instagram stelt Marlijn de kleine man voor aan haar volgers met een lieve gezinsfoto én een heel bijzonder muzikaal geboortekaartje. 

Tweede zoon

Marlijn is op 23 april 2021 bevallen van haar tweede zoon. Het jongetje heeft de prachtige naam Sammie Johan Willempje Broers gekregen. “Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie”, schrijft de actrice bij een foto van haar kersverse gezin van vier. Onlangs overleed de moeder van Marlijn na een kort en plotseling ziekbed. De actrice zat toen in de laatste weken van haar zwangerschap. 

Muzikaal geboortekaartje 

Voordat Marlijn werd geconfronteerd met het plotselinge overlijden van haar moeder, had ze een prachtig plan uitgedacht voor de geboorte van Sammie. “Begin januari kwam het idee naar boven om, op het moment dat wij ons eigen grootse cadeau zouden krijgen, jullie een soort virtueel muzikaal geboortekaartje te ‘sturen’”, vertelt ze. “Ik schreef met Izaline Calister een liedje voor onze nog ongeboren baby Sammie en ging in maart de studio in.”

Het grote wachten

“Daarna stortte mijn wereld in en verloor ik mijn moeder. Hoe vervreemdend om een liedje als dit, uit te brengen. Van toen alles nog normaal was. En toch doe ik het. Mijn moeder had het zo gewild. Ze was mijn grootste fan en zou willen dat ik mijn zoon zou eren”, schrijft de actrice. “Dus bij deze mijn single: Sammie. Over het grote wachten met een baby’tje in je buik.” Het liedje is onder andere te beluisteren via Spotify. 

Lees ook: Maxime Meiland showt vol trots groeiende babybuik

Bron: Instagram Marlijn Weerdenburg | Beeld: Brunopress/Patrick van Emst