Babynieuws: Oscar Aerts wordt voor de tweede keer vader

De voormalig GTST-acteur maakte dit bekend met een schattig filmpje op Instagram

Na een paar grote tegenslagen op het gebied van zijn gezondheid, bracht voormalig GTST-acteur Oscar Aerts gisteren fantastisch nieuws naar buiten. Via een filmpje op Instagram wordt al snel duidelijk waar het om gaat. Oscar en zijn vriendin Jessica verwachten hun tweede kindje! 

Het geslacht van het kindje is ook al bekend.

Feest

“Ik krijg een broertje!”, hoor je de trotse zoon van Oscar schreeuwen. Hieruit blijkt dus ook meteen het geslacht. Oscar plaatst dan ook een blauw hartje onder de foto. De felicitaties onder het schattige filmpje stromen binnen. Zo reageert Sarah Chronis: “Wat geweldig! Gefeliciteerd toppertjes!!!”.

Gezondheid

De komst van een tweede zoon is Oscar ontzettend gegund. Oscar maakte onlangs bekend dat hij een lange tijd niet goed wist wat er met hem aan de hand was. Ondanks zijn geluk met vriendin Jessica en zoontje Eli Benja, werkte zijn gezondheid niet mee. Zo’n twee jaar geleden werd er bij de acteur het zeldzame syndroom van Cushing geconstateerd. Een syndroom waarbij er teveel cortisol door zijn bijnier werd geproduceerd. Hiervoor moest Oscar meerdere operaties ondergaan.

Opnieuw

Het leek een stuk beter te gaan, maar onlangs werd Oscar opnieuw overvallen door slecht nieuws over zijn gezondheid. In het weekblad Weekend maakte Oscar bekend dat de aandoening plaats heeft gemaakt voor de ziekte van Addison. Door zijn huidige medicatie maakt zijn lichaam nu helemaal geen cortisol meer aan. Oscar vertelt dat de aanmaak van cortisol op peil te houden is dankzij medicatie. Die is erg belangrijk. “Ik moet die pillen altijd bij me hebben, want als je die niet slikt, kun je buiten bewustzijn en in coma raken”, zegt Oscar.

Geluk

De gezondheid van Oscar bezorgt zijn familie een hoop stress. Gelukkig maakt Oscar het naar omstandigheden goed. Het babynieuws is daarom een lichtpuntje voor dit jonge gezin. Wanneer het tweede kindje precies verwacht wordt? Dat is nog niet bekend.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Oscar Aerts (@oscaraerts) op

Lees ook: Nieuwslezeres Dionne Stax gaat de NOS verlaten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram Oscar Aerts | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen