Barbie door het dolle heen: ‘Ik heb mijn kids terug’

Angelina en Milano mogen weer bij hun moeder wonen

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft een bewogen tijd achter de rug. Door verschillende gebeurtenissen konden haar kinderen niet bij haar zijn. De blondine kon haar kinderen daarom niet zien, maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Aan weekblad Weekend laat ze weten dat haar kinderen weer bij mogen wonen. 

Barbie is heel dankbaar voor deze kans. 

Kinderen bij vader

Begin juni schreef Barbie haar frustratie van zich af op Instagram en liet ze geen spaan heel van haar ex Michael. Zo beschuldigde ze hem van afpersing en mishandeling. Ook schreef ze dat Michael haar kinderen bij haar weghield. Na Barbie’s zelfmoordpoging werden haar kinderen, Milano en Angelina, elders opgevangen. Zo verbleef Angelina bij Michaels moeder in Nederland en woonde Milano de afgelopen maanden bij zijn vader in Spanje. Barbie schreef op social media dat ze hoopte haar kinderen snel weer te zien. “Boefjes jullie zijn snel weer bij mij. Niets of niemand die jullie ooit nog van me afpakt, want wie het laatst lacht, lacht het best”, schreeft ze op Instagram. Vervolgens haalde ze uit naar haar ex. “Een kind bij zijn moeder weghouden, hoe zielig ben je!” Barbie miste haar kinderen enorm, maar gelukkig heeft jeugdzorg besloten dat haar kinderen weer bij haar mogen wonen.

Dankbaar

Barbie is ontzettend blij en dankbaar dat haar kinderen weer bij haar zijn. “Jeugdzorg heeft besloten dat Milano en Angelina weer bij mij mogen wonen”, deelt de Haagse met Weekend. “Ik besef maar al te goed dat jeugdzorg en de andere hulpverleners, die ermee hebben ingestemd dat ik na al die maanden eindelijk mijn boefjes weer terugkrijg, mij de komende tijd nauwlettend in de gaten zullen houden om te kijken of ik me netjes aan alle afspraken houd. Ik kan iedereen verzekeren dat niemand bang hoeft te zijn dat ik ook maar één regeltje zal overtreden. Ik ben wel blond, maar niet zo dom. Ik weet dat als ik het nu verpest, ik ze allebei voorgoed kwijt ben.”

Wij wensen Barbie heel veel succes en geluk.

Lees ook: Drie signalen dat je een goede relatie hebt volgens deskundigen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: Instagram Samantha and Friends