Barbie vertelt dat ze inderdaad zwanger was van haar ex Rolf

Barbie

Het gaat stukje bij beetje beter met haar

Het gaat langzaam maar zeker beter met Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie. De realityster probeerde 12 januari zelfmoord te plegen en vorige week kwam haar ex-vriend Rolf Tangel met het nieuws naar buiten dat Samantha zwanger was van hem. Eerder vertelde Barbie al hoe het met haar gaat na haar ziekenhuisopname en nu deelt ze dat ze inderdaad zwanger was van Rolf. 

Dit vertelt de blondine aan weekblad Privé. 

Abortus
In het interview met het tijdschrift deelt de blondine wat haar tot de wanhoopsdaad dreef. Ze kon alle negativiteit niet meer aan en ze vertelt dat ze abortus heeft laten plegen, omdat haar leven naar eigen zeggen zo’n puinhoop was. Barbie vertelt dat de ingreep een van de heftigste dingen is die ze ooit heeft meegemaakt. “Ik heb besloten om het weg te laten halen. Dat was zo heftig en past eigenlijk totaal niet bij mij”, licht ze toe aan Privé. Direct na de operatie zocht ze steun en rust bij haar ex-man Michael in Spanje.

Groot verdriet
Toen Barbie in Spanje was gebeurde er echter iets waar ze nog steeds van in de put zit. “Tot overmaat van ramp werd ik daar beroofd van mijn tas. Met daarin de foto van de echo. Dat was het enige wat ik nog had. Kapot was ik ervan en nog steeds dat ik nu niets meer heb van het ongeboren kindje. Inmiddels gaat het steeds wat beter met de realityster. “Hier staat een hele nieuwe Barbie, een positieve Barbie! Het komt helemaal goed. Een hele dikke kus van Barbie en ik hou van jullie”, deelt ze in persoonlijke video.

Bron: Telegraaf, Linda, Show | Beeld: videostill