Barbie al een maand in de kliniek in Schotland: vriend Jeffrey onthult hoe het gaat

Samantha de Jong zit nu al een maand in de kliniek in Schotland

Het gaat Samantha de Jong, oftewel Barbie, dit jaar niet voor de wind. Aan het begin van dit jaar deed de realityster een zelfmoordpoging en afgelopen zomer viel de 29-jarige uit het raam doordat ze volgens haar manager een black-out kreeg door de combinatie van het hete weer en haar medicijnen. Ondanks alle ellende vond de blondine wel steun en toeverlaat in een nieuwe liefde: Jeffrey van der Meer. Aan Shownieuws laat Jeffrey weten hoe het nu met Barbie gaat.

Een maand geleden ging Samantha naar een kliniek in Schotland.

Aan de beterende hand

Het gaat goed met Barbie, zo laat Jeffrey aan Shownieuws weten. Volgens de 32-jarige zanger vermaakt zijn vriendin zich tijdens de behandelingen die ze krijgt in de Schotse kliniek. “Ik merk dat het heel goed met haar gaat. Het is aan haar om orde aan te brengen in haar leven. Ze moet weer op een normale manier meedraaien met de samenleving.”

Terugkeer

Helaas betekent het voor de fans van Barbie en haar kinderen niet dat de blondine snel weer terug zal komen naar Nederland. Naar verluidt volgt Samantha een 16-weken durend traject, waarvan nu de eerste vier weken achter de rug zijn. Dit zou betekenen dat Samantha pas in december zal terugkeren.

Kinderen

De twee kinderen van Samantha verblijven momenteel bij hun vader Michael. Michael, die eerder in Spanje woonde, verhuisde terug naar Nederland zodat zijn kinderen in Scheveningen naar school kunnen blijven gaan.

Lees ook: Samantha ‘Barbie’ de Jong laat voor het eerst weer van zich horen na incident

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill