Barbie laat met emotioneel bericht weten dat huwelijk nog niet voorbij is: ,,Het kan niet over zijn, niet op deze manier!”

Barbie laat in een emotioneel bericht weten dat het voor haar nog niet klaar is….

Wie het showbizznieuws de afgelopen paar weken een klein beetje heeft gevolgd kan het niet ontgaan zijn dat het huwelijk van Samantha ‘Barbie’ en haar Michael van der Plas flinke scheuren vertoont. Het flirterige gedrag van Haagse spierbonk Michael was voor Barbie de druppel in een toch al behoorlijk volle emmer.

De twee hadden het al vaker met elkaar aan de stok, zo was ook te zien in hun reality-soap Samantha en Michael: enkeltje Torremolinos.  De verhuizing naar Spanje zorgde voor barsten in het sprookje, Samantha had heimwee waar Michael het juist erg naar zijn zin had in het warme Spanje. Barbie voelde zich niet thuis, zo vertelt manager Jake Hampel: ,,Wat moet ze daar? Ergens gaan zitten met haar kinderen en een satelliet-tv?


Ze vindt het geen plaats om haar kinderen op te laten groeien. In Duindorp voelt ze zich thuis, daar heeft ze haar familie zitten.” Michael had het soms té leuk in Spanje, ook met andere dames. Er doken regelmatig filmpjes op waar hij flirtend te zien was met ander vrouwelijk schoon… Lees verder op pagina 2.

 


Pagina 1/2