Barbie laat opnieuw abortus plegen

Barbie

Ze was zwanger van ex-vriend Jordi

Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, heeft opnieuw een tegenslag te verwerken. Begin dit jaar werd Barbie met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat ze een zelfmoordpoging deed, ook onthulde de blondine dat ze een abortus had laten plegen. Het leek even beter te gaan, maar Barbie stond opnieuw voor een heel moeilijk besluit.

Volgens een insider heeft ze opnieuw abortus laten plegen.

Abortus

Samantha vertelde drie weken geleden aan haar familie en vrienden dat ze zwanger was van ex-vriend Jordi Ossel, zo weet de insider. De bron vertelt aan Telegraaf dat ze aarzelde of ze het kindje wilde houden of niet. “De ene dag was ze totaal in de wolken en zei ze dat een mondje meer te voeden het verschil ook niet zou maken. Om vervolgens de dag erop tot de conclusie te komen dat het tóch beter was om het weg te laten halen, omdat ze het geen goede toekomst zou kunnen geven.” Samantha koos ervoor om de zwangerschap te beëindigen. Een fotograaf van Story had Samantha in een trainingspak bij de abortuskliniek gezien. Haar goede vriendin Kimberley was bij haar.

Groot verdriet

Het is de tweede keer in negen maanden dat de realityster een zwangerschap beëindigt. Vorig jaar liet ze een abortus plegen toen ze zwanger was van ex-vriend Rolf Tangel. De abortus zou er toen behoorlijk bij Barbie hebben ingehakt. “Ik overdrijf niet als ik zeg dat ze daar nog elke dag verdriet van heeft”, vertelt de insider. “Je wilt niet weten hoe vaak ze het over dat kindje met ons heeft. Ze mag dan vorig jaar wel abortus hebben gepleegd, maar in haar hoofd is ze al die tijd gewoon zwanger gebleven!” Volgens de bron wil Barbie niet opnieuw ongewenst zwanger raken, daarom heeft ze een spiraaltje laten plaatsen.

Bron: Telegraaf | Beeld: videostill