Zien we Barbie binnenkort weer in een realitysoap?

Wij zijn benieuwd

Barbie heeft een bewogen tijd achter de rug, maar alles lijkt weer helemaal de goede kant op te gaan. Zo besloot jeugdzorg dat de kinderen van Barbie weer bij haar mogen wonen en is ze dolgelukkig met haar nieuwe vriend. Ook lijkt het erop dat Barbie een comeback gaat maken op tv.

Barbie, wiens echte naam Samantha de Jong is, hint op een nieuwe realitysoap.

Nieuwe liefde

Barbie is klaar voor een frisse start, zo liet ze begin juli weten. “Ik heb een nieuw huis, ik heb een nieuw leven en ik heb een nieuwe Ken”, grapte ze tegen RTL Boulevard. Daarmee doelt de blondine op Jeffrey Lake in wiens nieuwe clip ze te zien is. “Maar er is niets tussen ons”, benadrukte ze destijds. Alleen blijkt niets minder waar want sindsdien hadden de twee het wel erg gezellig. Kort daarna bleek echter het tegendeel aangezien Barbie een foto van haar en Jeffrey op Instagram plaatst waarop de twee zoenend staan.

Realityserie

Barbie is helemaal verliefd op Jeffrey en hint in een Instagrampost zelfs op een comeback naar reality tv. Op Instagram is te zien dat Barbie een screenshot van een interview heeft geplaatst waarin ze hint naar een nieuw realityprogramma. Samantha lijkt daar helemaal klaar voor te zijn. Zo schrijft ze bij de foto: “Barbie en Ken op naar de top.”

Of er echt een nieuw programma komt is nog afwachten. Barbie heeft er in elk geval zin in.

BARBIE & KEN op naar de top samen met @jeffreylake loveyou baby ????

Een bericht gedeeld door Samantha de Jong (@samanthaenfriends) op

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest! 

Bron: Instagram Samantha de Jong | Beeld: Videostill