Barbie met spoed naar het ziekenhuis gebracht


Vrijdagochtend moest een ziekenauto met spoed naar het huis van Barbie komen

De 28-jarige Barbie is vanochtend met spoed naar het ziekenhuis gebracht per ambulance. Vrijdagochtend werden de hulpdiensten ingelicht over een zorgelijke situatie, vervolgens is een ziekenauto direct naar het huis van Barbie, ook wel bekend als Samantha de Jong, gereden.

Samantha werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Spoed
Iemand die dichtbij Barbie staat, bevestigde vanochtend aan Shownieuws dat de blondine naar het ziekenhuis is gebracht. Wat er precies met Barbie aan de hand is, is nog onduidelijk. Maar dat het ernstig is, daar lijkt geen twijfel over te zijn. Naar verluidt was er volgens de 112-melding sprake van ‘grote spoed’.

Michael terug naar Nederland
Het AD meldt dat volgens een bron ex Michael van der Plas momenteel van Spanje naar Nederland vliegt om haar en de kinderen bij te kunnen staan. Het huis waar de blondine woont is door de politie verzegeld.

Geluk in de liefde
Eerder deze week leek het Samantha juist zo voor de wind te gaan, zo maakte ze op Facebook bekend weer een nieuwe liefde te hebben. Wij hopen dat alles goed met Samantha gaat en hopen snel een update te kunnen geven over de situatie.

Bron: Shownieuws, Algemeen Dagblad | Beeld: Videostill