Barbie heeft een nieuwe liefde in haar leven: ‘We gaan er iets moois van maken’

De twee tortelduifjes zien er stapelverliefd uit op de onlangs gedeelde foto’s van hun samen

Dat Barbie (28), ook wel bekend als Samantha de Jong, de laatste tijd weer wat meer in de spotlights staat, mag duidelijk zijn. Na een punt te hebben gezet achter haar 5-jarige huwelijk met Michael van der Plas werd het hoog tijd voor wat verandering in haar leven. Zo had ze een korte relatie met porno-acteur Rolf Tangel én werd haar stulpje in Den Haag een écht Barbie Dreamhouse

En nu heeft Barbie een nieuwe liefde in haar leven, namelijk de gespierde Jordi Ossel (29).

Profielfoto’s
Dit bevestigen de blondine én haar nieuwe vriend op Facebook. De 29-jarige Jordi komt uit Leusden (Utrecht) en is werkzaam in de schoonmaakbranche. De twee leerden elkaar twee weken geleden kennen in de kroeg. Aan het AD laat de verliefde Jordi weten: “We gaan er iets moois van maken.” De profielfoto’s op Facebook van de tortelduifjes werden gisteren aangepast en de felicitaties voor de twee stroomden binnen.

De kinderen
Het gaat zelfs zo goed dat de kinderen van Samantha, dochter Angelina van 6 jaar oud en Milano van 3, de nieuwe man in haar leven al hebben ontmoet. “Dat gaat heel goed, maar het is wel wennen! We zijn laatst een paar dagen met elkaar weggeweest.” Ex-man Michael, met wie Barbie vijf jaar getrouwd was, woont en werkt nu nog steeds in Spanje. Volgens Jordi weet hij inmiddels van zijn bestaan af. “Hij heeft er geen problemen mee en vindt het heel leuk.”

Lees ook: Bizar: Samantha ‘Barbie’ de Jong ondergaat live cosmetische ingreep…

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld: videostill, RTL XL