BzV-Bastiaan en grote liefde Milou delen kinderwens

milou bastiaan

De twee zijn dolverliefd op elkaar

Ondanks dat we enorm hebben genoten van het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw, was de hoeveelheid liefde bijna teleurstellend. Slechts twee boeren vonden hun grote liefde tijdens het programma. Zo ook boer Bastiaan die inmiddels dolverliefd is op de ambitieuze Milou. Met RTL Boulevard delen de twee hun plannen voor de toekomst. 

Noodgedwongen op de boerderij

Als het aan boer Bastiaan ligt kan het hem niet snel genoeg gaan. De Zeeuwse boer is dolverliefd op Milou en ziet haar nergens liever dan op zijn boerderij in Zeeland. Milou was vooral bezig met het opbouwen van haar carrière in het buitenland, maar verblijft sinds de uitbraak van het coronavirus bij Bastiaan op de boerderij. Het noodgedwongen samenwonen blijkt echter zijn vruchten af te werpen, aangezien de blondine zich goed vermaakt op de boerderij.

Kinderwens

De smoorverliefde Bastiaan deelt met RTL Boulevard hoe het gaat: “Ik ben hartstikke verliefd op Milou.” Vervolgens begint de boer al gauw over een kinderwens. “Ik wil wel graag een gezin stichten en dat hoeft ook niet meer jaren te duren. Dat is wel wat in het toekomstbeeld ligt”, vertelt Bastiaan. Milou laat weten dat zij hier net zo over denkt. “Ja, dat is uiteindelijk wel de insteek”, laat de blondine weten.

Lees ook: Dit zijn de 5 ongeschreven regels die bij elk kappersbezoek gelden

Bron: Shownieuws | Beeld: KRO-NCRV, Fotograaf: Linelle Deunk