Beau van Erven Dorens om de tafel met RTL 4 om nieuw avondprogramma te maken

De presentator bevestigt dit in een gesprek met Mattie en Marieke

Het lijkt erop dat Beau van Erven Dorens binnenkort een nieuw avontuur mag aangaan. De presentator laat in de ochtendshow van Qmusic aan Mattie Valk en Marieke Elsinga weten dat hij in gesprek is met RTL4 om een late night talkshow te maken en vertelt dit met een glimlach. 

Ook RTL bevestigt dit nieuws aan NU.nl maar wil hier verder niet op ingaan.

Vervanging RTL Late Night

Beau had bijna twee jaar geleden het genoegen om Humberto Tan in de zomer voor twee maanden te vervangen bij RTL Late Night. Iets wat hij ontzettend leuk vond om te doen. Het nieuws dat Twan Huys de opvolger zou worden van Humberto vond de Beau destijds jammer om te horen. “Toen Erland Galjaard belde en zei: ‘Ik heb Twan Huys gevraagd’ vond ik dat ontzettend jammer”, liet de presentator daarover weten aan Volkskrant Magazine. Beau laat in het gesprek met de radio dj’s echter in het midden of hij de opvolger van RTL Late Night mag presenteren. 

Programma

Wat Beau precies wil gaan doen vertelt hij ook nog niet. Wel geeft hij aan dat hij het zeker wel aan zou durven om het tijdsslot van RTL in te vullen en dat hij niet bang is voor die uitdaging. “Zo zit ik helemaal niet in elkaar. Ik sta nooit te trillen, behalve gisteren toen ik me met een kapotte kitesurfvlieger 1 kilometer voor de kust bevond. Ik ben niet bang voor dat soort dingen, waar hebben we het over. We zijn gesprek, dat is het antwoord.”

Lees ook: Om deze reden moest Beau eerder stoppen met Five Days Inside

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: NU | Beeld: Videostill