Het gaat een stuk beter met oververmoeide André Hazes: ‘De rust was echt nodig’

Zo deelt Monique dat André weer tijd heeft voor zijn gezin

André Hazes liet twee weken geleden op Instagram weten oververmoeid te zijn. Op advies van de dokter besloot de volkszanger minimaal een maand rust te nemen en werkverplichtingen af te zeggen. Na twee weken verplichte rust gaat het een stuk beter, zo laat zijn vriendin Monique Westenberg aan RTL Boulevard weten.

Oververmoeid

André liet twee weken geleden met veel verdriet weten dat hij zijn lichamelijke klachten te lang had genegeerd, omdat hij de druk voelde zich als artiest te bewijzen. Hoewel velen hem hadden gewaarschuwd dat hij te hard werkte, bleef hij doorgaan met werken. Na een lang gesprek met de dokter besloot de 24-jarige zanger een pauze in te lassen. De rustpauze werpt haar vruchten af want volgens vriendin Monique gaat het al een stuk beter met André.

Genieten

“De rust was echt nodig”, deelt Monique met RTL Boulevard. “Het was nog maar de vraag hoe het zou zijn om hem de hele dag in huis te hebben. Eerder was hij er nooit en nu is hij altijd thuis. Maar het is echt fijn.” De blondine merkt dat André een stuk beter in zijn vel zit. “Er is weer tijd voor het gezin. Hij geniet ervan, kan lekker eten en sporten. Hij wordt ook weer wat voller.”

Balans

Volgens Monique kunnen fans van André opgelucht adem halen, want volgens de blondine zijn de vijf weken aangekondigde rust voldoende en zal hij daarna zijn werkzaamheden weer oppakken. Wel waarschuwt de 40-jarige dat André niet zomaar verder kan gaan waar hij was gebleven en dat de volkszanger balans moet vinden tussen werken en rusten. “Balans is het allerbelangrijkste. Het moet niet zo zijn dat hij opnieuw alleen maar weg is van huis. Dat is ook niet leuk.”

Lees ook: Zien we Barbie binnenkort weer in een realitysoap?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram Monique Noël