Bibi krijgt veel bijval na kritiek op bezoeken Parkpop met dochtertje Teddy

Bibi Breijman

Gelukkig zijn er veel positieve reacties!

Waylon stond dit weekend op de planken bij alweer de 39e editie van Parkpop in Den Haag. De zanger hoefde niet alleen af te reizen naar het Haagse festival, want Bibi en dochter Teddy vergezelden hem. Zowel Bibi als Teddy moedigden Waylon aan en dat leverde enige kritiek op op Instagram.

De moedermaffia houdt Bibi nauwlettend in de gaten.

Muziekliefhebber

Bibi deelde onlangs op Instagram dat dochter Bibi maar wat gek is op muziek. Het meisje leeft zich al helemaal uit op haar speelgoedpiano en lijkt al een groot muziekliefhebber te zijn. Het moge duidelijk zijn dat de liefde voor muziek Teddy met de paplepel wordt ingegoten. Haar beide ouders zijn muzikaal en het meisje mag mee naar festivals. Zo deelde Bibi gisteren een kiekje waarop zij en haar trots te zien zijn bij Parkpop. Bibi houdt haar slapende dochter vast en schrijft bij het kiekje: ‘Parkpop met slaapkop.’

Kritiek

Hoewel het erop lijkt dat zowel Bibi als de uitgetelde Teddy een fantastische dag heeft gehad, worden er een paar kritische noten geplaatst bij haar bezoek aan het festival. “Wie gaat er nou met een kind naar een festival?” Schrijft iemand. Weer een paar mensen maken zich zorgen om het lawaai: ‘Neem aan dat ze gehoorbescherming op heeft gehad toen het begon”, en “Ja, zo veel lawaai kan schadelijk zijn”, is een andere reactie. Hoewel bekende Nederlanders al eens vaker klaagden over het vele kritiek van de zogenoemde moedermaffia, kan Bibi nu juist rekenen op ontzettend veel bijval. Zo zijn er velen die Bibi juist prijzen dat ze haar dochtertje meeneemt naar een festival.

Lof

“Parkpop is juist een festival voor volwassenen en kinderen!”, schrijft iemand. “Dit is onderdeel van de Haagse cultuur. Alle kinderen in Den Haag zijn opgegroeid met Parkpop. Het is kindvriendelijk”, schrijft weer een ander. “Bibi en Waylon weten heus wel wat goed is voor hun kindje. Iedereen voedt hun kinderen op hun eigen manier op, zo ook Bibi en Waylon. Zij kozen ervoor hun kindje mee te nemen. Laat iedereen zich bemoeien met hun eigen gezin en laat een ander in hun waarde”, schrijft weer iemand anders.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Parkpop met slaapkop ???

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Gehoorbescherming

De muziek bij festivals kan inderdaad luid zijn, maar wie de Instagram-story van Bibi keek, ziet dat de jonge moeder daar helemaal op is voorbereid.

Bibi

Lees ook: Veel lof voor bikinifoto van Roxeanne Hazes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Bibi Breijman| Beeld: Screenshot Instagram-story Bibi Breijman,