Veel lof voor bikinifoto van Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Roxeanne ziet er fantastisch uit!

Dit weekend mochten we weer genieten van tropische temperaturen. Velen trokken er dan ook op uit om verkoeling te vinden bij het water. Roxeanne Hazes is daar geen uitzondering op. De zangeres voer over de Vinkeveense Plassen en deelt een kiekje van zichzelf op de boot in bikini.

Fans kunnen niet ophouden met zeggen hoe goed ze eruitziet.

Gezond eten

Roxeanne is altijd openhartig geweest over haar gewicht. Zo liet ze eerder al weten via Instagram dat ze na de bevalling zo’n 90 kilo woog. Iets waar Roxeanne zich niet te veel zorgen over maakte. De zangeres ligt niet wakker van een paar kilo meer of minder, maar wil wel het gevoel hebben dat ze er mag zijn. “Ik wil wel lekker gewoon mijn sokken aan kunnen doen, zonder dat dat vermoeiend is”, vertelde ze hierover aan RTL Boulevard. Roxeanne wilde dit doel bereiken door weer te sporten en te letten op haar voeding. “Ik ben lekker veel bezig: aan het sporten en aan het lijnen, en lekker gezond aan het eten.”

Hard work pays off

Roxeanne mag er zeker zijn! De zangeres ziet er in elke maat fantastisch uit, maar zo te zien is ze alle kilo’s van haar zwangerschap kwijt geraakt. Op Instagram deelt Roxeanne een foto van zichzelf in bikini en ze ziet eruit om door een ringetje te halen. De 26-jarige brunette wordt dan ook overladen met complimenten. “Prachtig figuur, niks meer aan doen” en “Mooie foto van een mooi mens”, zijn slecht een paar van de complimenten. Ook zijn er velen die aangeven graag te willen weten welk dieet Roxeanne volgde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ?? (@roxeannehazes) op

Voorbeeld

Roxeanne is het voorbeeld van body positivity. De zangeres drukt mensen dan ook meermaals op het hart om jezelf te accepteren zoals je bent. “Omarm jezelf. Het leven is namelijk tekort om in gevecht te zijn met je lichaam. De volgende keer dat je denkt aan mooie dingen, vergeet jezelf dan niet mee te rekenen”, schreef ze eens op Instagram.

Lees ook: Dit is hoe vaak en hoe lang je zou moeten sporten volgens een personal trainer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Videostill Bonnie & Clyde