Bibi Breijman grapt over huwelijksaanzoek en zo reageert Waylon

Bibi Breijman

Zijn reactie is hilarisch

Bibi Breijman en Willem Bijkerk, ook wel bekend onder zijn artiestennaam Waylon, maakten eind 2017 bekend dat ze een stel zijn. De tortelduifjes vermenigvuldigden hun liefde op 24 november 2018 met de komst van dochter Teddy. Of ze hun liefde willen bezegelen met een huwelijk? Bibi hint er wel op…

Bibi grapt over een huwelijksaanzoek op Instagram.

Foto

Bibi verdient haar boterham met vloggen en met het onderhouden van een oogstrelende Instagrampagina. Zo deelt ze regelmatig de meest jaloersmakende kiekjes en pronken er prachtige foto’s van haar dochtertje Teddy op Instagram. Gisteren plaatste de 27-jarige opnieuw een foto op haar social media, maar dit keer had de foto wel een bijzondere boodschap. Op het kiekje is te zien dat Bibi nonchalant op het zonovergoten Los Angeles struint en op de achtergrond is de tekst wedding information te lezen. “@official_waylon_music. Met wie willen jullie trouwen? Tag je aanstaande”, schrijft de brunette grappend bij het kiekje.

Reactie Waylon

Binnen een paar uur laat Waylon weten of hij het ziet zitten om het jawoord te geven. Dat ziet hij wel zitten, alleen heeft hij een andere bruid in gedachten. “Ik ga later trouwen met Teddy… wil jij dan bruidsmeisje zijn?!”, reageert de 38-jarige zanger plagend op het bericht van zijn vriendin. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@official_waylon_music ???? Met wie willen jullie trouwen ? Tag je aanstaande??

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Lees ook: Zo ziet de zoon van Waylon eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Bibi Breijman | Beeld: Videostill