Bibi Breijman over eerste indruk Waylon: ‘Ik mocht Willem niet eens’

‘We waren absoluut niet verliefd toen hij mijn coach was tijdens It Takes Two

Bibi Breijman en Waylon zijn ruim twee jaar bij elkaar en hebben samen een dochtertje. De tortelduifjes zijn helemaal dol op elkaar, maar dat is weleens anders geweest. Zo deelt Bibi in een gesprek met VROUW dat ze Waylon tijdens haar deelname aan It Takes Two in het begin helemaal niet aardig vond.

It Takes Two

Bibi deed in 2017 mee aan het populaire zangprogramma It Takes Two. De YouTube-ster kreeg Waylon als haar coach. Hoewel Bibi en Waylon nu een gelukkig stel zijn, was het niet bepaald liefde op het eerste gezicht. “We waren absoluut niet verliefd toen hij mijn coach was tijdens It Takes Two”, deelt Bibi. “Ik mócht Willem niet eens”, vervolgt de brunette.

Irritant

Bibi vond het daarnaast hinderlijk dat Waylon zoveel vrouwelijke aandacht kreeg. “Al die vrouwen die zo tegen hem aan kwijlden, ik vond het vooral irritant”, doet ze uit de doeken. De 28-jarige deelt dat ze tussen de opnames van het programma door weleens ruzie had met haar coach. Het duurde even voordat Bibi een band kreeg met Waylon. “Pas tegen het einde van het programma, ging ik hem als mens waarderen.”

Verliefd

Waylon en Bibi wonnen It Takes Two. De rockster maakte later bekend dat Bibi samen met hem op de planken zou staan tijdens zijn concertenreeks Waylon Live in Concert – top 1000 Allertijden. Tijdens de voorbereidingen op de concerten sloeg de vonk over. Nog voordat het eerste concert aanbrak, hadden de twee een relatie. “Privé is hij veel liever dan wanneer hij aan het werk is. Willem is heel emotioneel. Ik vind het mooi dat hij zo openstaat voor alles.”

Toekomstig huwelijk

Bibi droomde er nooit over om in het huwelijksbootje te stappen. Sinds de komst van haar dochter Teddy, denkt Bibi daar nu anders over. “Het lijkt me alleen leuker om te wachten totdat Teddy wat ouder is, zodat zij ook een rol kan vervullen op de bruiloft. Dat ik haar een camera geef en zeg: ‘Jij bent vandaag de fotograaf!’”

Lees ook: Zo ziet de 1-jarige zoon van Gordon Ramsay er nu uit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill