Bibi en Waylon delen eerste herkenbare foto van dochter Teddy

Bibi, Waylon, Teddy fotoshoot

Wat een plaatje!

Bibi Breijman en Waylon, artiestennaam van Willem Bijkerk, werden op 24 november 2018 de trotse ouders van dochter Teddy Bijkerk. Het tweetal deelde al eens foto van hun pasgeboren dochter, maar kozen ervoor om het gezichtje niet herkenbaar in beeld te brengen. Tot nu toe. Waylon en Bibi hadden een prachtige fotoshoot en ze delen nu de foto’s van hun prachtige gezinnetje.

Ze leven op een roze wolk.

Eerste vlog

Bibi is weer begonnen met vloggen. Zo’n drie maanden geleden deelde de brunette haar laatste vlog op haar YouTube-kanaal en nam daarna even een pauze van het vloggen. “Bedankt voor het wachten en alle lieve reacties. Ik kreeg maandenlang vragen wanneer ik weer ging beginnen en dat gaf me heel veel support om weer een video te maken”, begint de 27-jarige haar vlog. Dat Bibi terug is van weggeweest, moge duidelijk zijn. Zo deelt ze in de vlog de eerste fotoshoot van haar kindje Teddy die in het teken staat van teddyberen. Tevens plaatsen zowel Waylon als Bibi allebei een prachtige foto van de shoot op Instagram.

Teddy in beeld

Opvallend is dat het gezichtje van de jonge dochter van Waylon en Bibi voor het eerst herkenbaar in beeld is. Het jonge gezin koos er bewust voor om hiermee te wachten. “Zoals jullie misschien weten heb ik Teddy’s gezichtje nog niet heel duidelijk in beeld gebracht. Ik wilde haar gewoon rustig de wereld in laten komen. Ik moest zelf ook weer even de oude worden na de zwangerschap en de bevalling”, vertelt Bibi hierover.

Bekijk hieronder de vlog van de fotoshoot.

 

Lees ook: Waylon over zijn relatie met Bibi: ‘Het kwam vrij onverwachts’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Bibi Breijman | Beeld: videostill