Waylon over zijn relatie met Bibi: ‘Het kwam vrij onverwachts’


“Bibi is echt een chill wijf”

Sinds enkele weken is Nederland een muzikaal-koppel rijker. Bibi en Waylon legden het met elkaar aan en in een vlog vertelde de 26-jarige Bibi al hoe de vonk tussen haar en de 37-jarige zanger oversloeg. Nu is het aan Waylon om een boekje open te doen over de relatie tussen de twee.

Het is voor het eerst dat Waylon een relatie heeft met een zangeres.

Top 1000
Nog niet zo lang geleden sloeg de vonk over tussen Bibi en Waylon. Bibi Breijman en Waylon maakten zich klaar voor de concertreeks Top 1000 Allertijden in Ahoy, waar de twee dit weekend te zien zijn. Waylon en Bibi kenden elkaar al van het tweede seizoen van It Takes 2, maar in aanloop naar het concert in Ahoy werden de twee pas verliefd.

De vonk
Voor de Top 1000 Allertijden in Rotterdam vroeg Waylon aan Bibi om als gastartiest met hem op te komen treden. Sprake van verliefdheid was er toen van beide kanten nog niet. “Bibi zou sowieso al komen”, vertelt Waylon in een interview met het AD. “Ze hoort voor mij bij het afgelopen jaar. Ze zat in mijn team en we wonnen It Takes 2. Ik nodigde haar dus uit voor Ahoy. Toen we bij elkaar zaten om het optreden door te spreken, sloeg de vonk over.”

Eerste stap
Het was vervolgens Waylon die de eerste stap zette. “Ik heb haar mee uit eten gevraagd en toen was het raak! Het kwam vrij onverwachts. De zanger bekent dat hij Bibi nooit eerder als een mogelijke vriendin had gezien. Voor It Takes 2 werkte het stel nauw samen, maar op dat moment had Bibi ook nog een vriend. “Toen we meer in de privésfeer bij elkaar zaten, gebeurde het.”

Elkaar begrijpen
Bibi is Waylons eerste vriendin die zangeres is. “Daardoor begrijp je elkaar veel beter”, vindt Waylon. Bibi’s carrière staat nog in de kinderschoenen en ze werd tijdens The Voice afgewezen, iets wat de 26-jarige erg teleurstelde. “Ik heb haar wel gezegd dat ze de focus op zingen moet leggen en moet blijven zingen, anders gaat het nooit wat worden.”

In Ahoy
Waylon kijkt erg uit naar het muzikale weekend. Samen met zijn vriendin zal hij drie avonden achter elkaar op het podium in Ahoy staan. “Wat is er leuker dan in Ahoy samen te zingen? Ik kijk er echt naar uit. Bibi denkt er net zo over.” Ook noemt de 37-jarige zijn nieuwe vriendin een ‘chill wijf’, dit omdat ze volgens de zanger zo relaxed en professioneel is. “De mensen in de band hebben in totaal driehonderd jaar ervaring. En zij gaat het toch maar doen, zo’n klein wijffie”, vertelt Waylon trots over de vlogster. “Het wordt echt een superleuk moment!”

Hot chocolate with a hot chick!! ?? #inhetbootje #ohohdenhaag

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: AD | Beeld: Instagram