Big Brother-liefhebbers opgelet: het bekende realityprogramma keert terug

Het populaire tv-programma maakt een terugkeer op televisie

Liefhebbers van het populaire tv-programma Big Brother mogen hun hart ophalen. Het populaire tv-programma dat eind jaren negentig begon, gaat een comeback maken. Opnieuw laten onbekende Nederlanders zich 100 dagen opsluiten in een huis waar zij 24/7 in de gaten worden gehouden door camera’s. 

Groot succes

Het realityprogramma Big Brother is bijna bij geen enkele Nederlander onbekend. De allereerste editie in 1999 bracht enorm veel populariteit met zich mee. Komen de namen Bart, Ruud en Sabine je nog bekend voor? Dit drietal nam, samen met een aantal andere deelnemers, voor het eerst plaats in het Big Brother-huis. Dit was gelijk ook het meest spraakmakende seizoen, aangezien heel Nederland aan de buis gekluisterd zat.

Terugkeer op televisie

Het succes van Big Brother duurde in Nederland van 1999 tot 2006. Het programma werd vervolgens ook in landen als Duitsland, Australië en Amerika uitgezonden. Het bijzondere realityprogramma is wereldwijd nog altijd een succes. Genoeg redenen voor een terugkeer, zo kondigde RTL onlangs aan in RTL Boulevard. EndemolShine werkt momenteel aan een terugkeer van het programma. Wanneer we dit kunnen zien? Dat is voor nu nog onbekend.

Lees ook: Afgelopen maanden aangekomen? Zo verlies je die coronakilo’s weer

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard