Birgit Schuurman deelt hilarische jeugdfoto met zus Katja

Birgit en Katja Schuurman

Haar volgers liggen in een deuk om het plaatje

Net als vele andere heeft Birgit Schuurman wat extra tijd om handen, omdat we nog steeds veel thuis moeten zitten. Het lijkt erop dat de brunette daarom maar een kijkje nam in de oude doos. Zo deelt de 42-jarige actrice een prachtige jeugdfoto die ze onlangs weer opdook op Instagram.

Sexy foto

Birgit deelt een foto op social media waarop ze samen met haar vader Wim en zus Katja staat. De zussen kijken op het kiekje sexy in de camera. Iets waar Birgit nu – jaren later – de draak mee steekt. “Toen mijn zus en ik dachten dat we ‘sexy’ moeten kijken terwijl we met onze vader a.k.a Super Mario op de foto gingen”, schrijft ze in de caption. “Vooral ik zat er lekker in”, vervolgt ze gekscherend. “Hij heeft het ook niet makkelijk gehad met zulke dochters”, eindigt de brunette haar bericht.

Hilariteit

Net als Birgit kunnen ook haar volgers enorm lachen om het kiekje uit de oude doos. “Geniaal”, schrijft Eva van de Wijdeven. “Omg, wat heerlijk dit”, reageert Kim Feenstra. Hoewel Birgit haar vader vergelijkt met Super Mario, maakt een van haar volgers een andere vergelijking. “Je pa ziet eruit alsof-ie zo uit Miami Vice komt stappen.”

Throwback Thursday

Birgit heeft de smaak te pakken en deelt ook vandaag weer een jeugdfoto op Instagram. In de caption zet ze haar moeder in het zonnetje en vertelt ze dat nog altijd moeite heeft met de 1,5-meter maatschappij. “Mijn prachtige mama maakte vroeger bijna al mijn kleren, ook dit roze setje dat echt mijn favoriet was! Zo tussen mijn ouders in. Zo voelde en voel ik mij veilig. Zo bizar dat dat nu (tijdelijk…?) niet meer vanzelfsprekend veilig is…”

 

Lees ook: Zo laat je wallen en donkere kringen onder je ogen verdwijnen

Bron: Instagram Birgit Schuurman | Beeld: Hollandse Hoogte, Fotograaf: Frans van Zijst