Blokker gaat viral met dit nogal… gênante, maar o-zo hilarische vaderdag cadeau

Misschien toch niet zo goed over nagedacht, Blokker?

Als er een winkel is waar je terecht kan voor allerlei vaderdag cadeaus, dan is het wel de Blokker! De folders staan weer vol met leuke items die voor elke vader geschikt zijn. Natuurlijk mogen daar alle praktische barbecue spullen niet bij ontbreken. Want laten we eerlijk zijn, onze vaders zijn degene die toch wel het vlees moeten omdraaien op de barbecue.

Toch heeft Blokker per ongeluk wel een gênant, maar wel een hilarische fout gemaakt op een van de barbecue producten.

Schort

Een stoer mannenschort voor het barbecuen, die kan elke vader wel gebruiken toch? Dat dacht de bekende winkelketen ook en daarom brachten ze de onderstaande barbecue-short uit van canvas met tekstopdruk. Op de zijkant van het schort staat met grote letters: ‘Beat My Meat’ opgedrukt, maar heeft deze tekst wel eigenlijk iets met barbecuen te maken?

Betekenis

Een oplettende Twittergebruiker ontdekte dat deze tekst misschien toch niet echt bij het barbecuen past. Maar wat betekent ‘Beat My Meat’ dan wel precies? Wij zochten het even voor je op en dit is de verrassende betekenis:

Oeps… de opdruk betekent dus eigenlijk: masturberen. Wij denken dat dit waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling van Blokker is geweest. We zijn benieuwd of dit vaderdag cadeau nog lang in de schappen van de bekende winkelketen blijft liggen!

Lees ook: Oepsie: Koning Willem-Alexander krijgt mogelijk een boete

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: videostill, Urban Dictionary