Deze BN’ers doen mee aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars

Onder andere Bizzy en Hans Kesting zullen dit seizoen te zien zijn

Eind deze maand starten de opnames van het nieuwe seizoen van Ranking the Stars, heeft presentator Paul de Leeuw bekendgemaakt. Het programma wordt opgenomen met publiek maar wel helemaal ‘COVID-19-proof’. “We gaan er heel serieus mee om”, aldus de presentator.

Nieuwe namen

In een video op Instagram onthult Paul de Leeuw ook alvast een aantal nieuwe namen. Zo zijn rapper Bizzy en acteur Hans Kesting te zien in het nieuwe seizoen van het RTL-programma. De kandidaten die dit seizoen ook meedoen zijn Ryanne van Dorst, Marc-Marie Huijbregts, Jörgen Raymann en Karin Bloemen. Andere deelnemers worden later bekend gemaakt.

Martien Meiland

Eerder deze maand maakte Paul de Leeuw bij RTL Boulevard bekend dat Patricia Paay en Gerda Havertong terugkeren. Ook Tweede Kamerlid Henk Krol en viroloog Ab Osterhaus doen mee. Het is nog niet bekend of de populaire Martien Meiland dit seizoen terugkeert.

Tweede seizoen

Wanneer het nieuwe seizoen op tv komt is nog niet bekend. Dit is het tweede seizoen van Ranking the Stars dat bij RTL te zien is. Daarvoor werd het jarenlang uitgezonden door BNNVARA. Het programma verhuisde mee met Paul.

Lees ook: Martien Meiland zorgt weer voor groot vermaak in Ranking the Stars 

Bron: Instagram Paul de Leeuw, RTL Boulevard | Beeld: Videostill