Martien Meiland zorgt weer voor groot vermaak in Ranking the Stars

Tevens onthult hij een van zijn andere passies

Martien Meiland heeft nooit onder stoelen en tafels gestoken dat hij dol is op wijn. De kasteeleigenaar was gisteren weer te zien in het populaire programma Ranking The Stars en hij maakte er opnieuw geen geheim van dat hij dol is op een roseetje. In tweede aflevering voelde Paul de Leeuw Martien aan de tand over zijn hobby’s en passies.

Het wordt al snel duidelijk dat Martien niet van survivallen houdt.

Survivallen

“Wie overleeft het alleen op een eiland?”, is de vraag die presentator Paul stelt aan de kandidaten van Ranking the Stars. Comedian Steven Brunswijk kreeg de eer om de sterren te ranken. Van de tien plekken zet Steven Martien op nummer zeven. “Ja, nee, het is niks voor mij”, stamelt Martien. “Ik heb mezelf op acht gezet. Ik word al gek bij de gedachte dat er geen wijn is.” Paul wil vervolgens weten of Martien überhaupt weleens heeft gesurvivald. “Nee joh. Ik hou helemaal niet van sporten. Laat mij met rust.” Paul laat de kasteelheer zeker niet met rust en vraagt brutaal of Martien weleens op een nudistencamping heeft gestaan. “Hou ik ook niet van, bloot.” Ook skiën vindt Martien helemaal niks. “Oh nee, veel te koud. Daar heb ik een hekel aan.” Of Martien weleens wil diepzeeduiken? “Nee, waarom zou ik?! Nee joh, dat moet ik allemaal niet.”

Wel leuk

Iets wat Martien wel fantastisch vindt? Het Nederlandse koningshuis. De sterren kregen de vraag wie de beste gastheer voor de koning zou zijn. De BN’ers denken dat Martien een van de beste gastheren zou zijn voor Willem-Alexander en Máxima. “Moet je luisteren, je hebt helemaal gelijk. Ik heb mezelf ook op één staan”, vertelt de flamboyante verschijning. “Ik hóu van het koningshuis. Dat moet je in ere houden. Ik vind het trouwens hele leuke mensen. Ik heb bij mezelf gezegd: lekker ongedwongen, zonder gezeik de gastheer spelen.” Ooit eens dineren met de koning en zijn familie is dan ook een droom van Martien: “Dat lijkt me zo leuk. Ja, dat is toch enig?!” Paul schetst meteen het scenario dat er waarschijnlijk geen wijn is – mocht hij ooit eens gaan dineren bij het koningspaar. Dat is echter iets wat Martien dan voor lief zou nemen. “Dan maar geen wijn!”

Bekijk de aflevering van Ranking the Stars hier terug.

Lees ook: Haarstylist geeft advies: ‘Veel mensen maken deze fout na het haar verven’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Ranking the Stars | Beeld: Videostill Ranking the Stars