Boer Geert Jan openhartig over huidige relatiestatus

De boer biecht op dat hij geen aandacht tekortkomt

Helaas eindigde de zoektocht naar ware liefde voor boer Geert Jan niet erg rooskleurig. De boer bleef alleen achter en kreeg ook nog eens bonje met een van de brievenschrijfsters. Inmiddels zijn de afleveringen van Boer zoekt Vrouw al lang en breed achter de rug en wordt de boer naar eigen zeggen overladen met flirterige berichtjes op Instagram. 

Geert Jan over zijn relatiestatus

Of de boer inmiddels al aan de vrouw is? Op dit moment nog niet, legt hij uit in een interview met KRO-NCRV. Wel krijgt hij naar eigen zeggen nog steeds veel brieven van verliefde vrouwen. En niet alleen de brieven stromen binnen, maar ook de berichtjes op de Instagrampagina van de boer. “Dat vind ik wel leuk hoor!”, biecht de boer op.

“Allemaal hartjes”

De altijd goedlachse Geert Jan vertelt over zijn berichtjes op Instagram. “Zo heb ik net een post gedaan over mijn nieuwe maaier. En dan vraag ik: ‘Wie wil bij mij komen maaien?’, dan krijg ik daar ongelooflijk veel reacties op. Iedereen wil ineens maaien, haha.” Volgens de boer vliegen de positieve reacties hem na zo’n Instagrampost om de oren. “Daar krijg ik heel veel vrouwelijke reacties op. Bijvoorbeeld: ‘Wanneer kan ik komen?’ of ‘Jij bent de leukste boer uit dit seizoen’ en ook allemaal hartjes.”

Geheimzinnig

Of de boer helemaal zonder vrouw door het leven gaat, is na het interview niet helemaal duidelijk. Geert Jan lijkt ergens in het gesprek te hinten naar een – nog geheimzinnige – liefde. Op de vraag of hij ook niet een klein beetje verliefd is, antwoordt de boer: “Nee, nog niet. Als je het me bij wijze van spreken over een paar weken zou vragen zou er misschien iets veranderd kunnen zijn, maar nu niet. Maar als er nieuws komt dan horen jullie het!”

Lees ook: Hartverscheurend: hond wacht in ziekenhuis op overleden baas

Bron: Shownieuws | Beeld: KRO-NRCV Beeldbank, door Linelle Deunk