Boer Jan en Rianne zijn ouders geworden en zó ziet hun kindje eruit

Wat een fantastisch nieuws voor het Boer zoekt Vrouw-koppel!

Het was nog niet zo lang geleden dat boer Jan en Rianne het huwelijksbootje instapten, maar nu is het weer tijd om het koppel te feliciteren: ze zijn namelijk ouders geworden. Gisternacht is het allereerste kind van het Boer Zoekt Vrouw-koppel geboren.

Het kindje werd vier weken te vroeg geboren.

Geboren
Op de site van Boer zoekt Vrouw vertelt de kersverse vader over het prachtige moment dat hij vader werd. Zijn zoontje, dat de naam Melle heeft gekregen, is vier weken te vroeg geboren. In eerste instantie had de zwangere Rianne helemaal niet door dat ze weeën had, maar toen dat besef kwam ging het erg snel. De ambulance kwam het stel ophalen met de snelle boot om Rianne van het eiland naar het ziekenhuis op het vaste land te brengen. Nog geen half uur later was een jongetje geboren.

Friese naam
“Melle is 48 centimeter en 2660 gram”, vertelt de trotse vader. Voluit gaat het jongetje met de naam Melle Pieter Christiaan door het leven, een naam die ze snel hadden bedacht. “Rianne komt natuurlijk uit Friesland en Melle is een van de weinige ‘normale’ Friese namen”, verklaart de boer. Pieter en Christaan waren de namen van Jans opa’s. Of Melle nu meer op Jan of Rianne lijkt, kan de nieuwbakken vader nog niet zeggen. “Hij is gewoon prachtig.”

Zie hieronder de foto van Jan met zijn zoontje Melle. 

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Boer zoekt Vrouw | Beeld: Beeldbank KRO NCRV