Het zal toch niet waar zijn: blijkbaar heeft boer Remco uit BZV al lang een vriendin

Boer Remco
Naar het schijnt heeft boer Remco al een tijd een vriendin

Het kwam als een grote schok: de brievenaflevering van Boer Zoekt Vrouw eindigde abrupt met de mededeling dat boer Remco niet meer gevolgd zou worden omdat hij al ‘intiem contact’ zou hebben gehad met sommige deelneemsters. Niet eerlijk tegenover de andere vrouwen vond de productie, dus hier was het Boer Zoekt Vrouw-team niet van gediend. Er werd dan ook besloten om Remco niet langer te volgen. Maar het verhaal krijgt nog een staartje…

Niets blijft geheim in kleine dorpen.

Vriendin

Als je in een klein dorp woont, kun je dingen maar lastig geheim houden. Buren kijken altijd mee en weten alles van je. Zo ook in het Friese Fochteloo: buren houden boer Remco nauwlettend in de gaten. Zo was het ze al opgevallen dat er regelmatig een vreemde auto voor de deur staat, altijd dezelfde. Zo liet een bewoner aan De Telegraaf weten: “Er staat sinds begin augustus regelmatig een grijs autootje voor de deur.”

Buren

Niet alleen deze bewoner was het opgevallen dat er regelmatig hetzelfde autootje voor de deur staat. Ook het buurmeisje van boer Remco doet een duit in het zakje: zij ziet regelmatig dezelfde vrouw op het erf van boer Remco. Ze zag de twee vaker samen en denkt dat ze ‘wel verliefd op elkaar zijn.’

Gunfactor

Als dit waar is, is dit natuurlijk niet zo netjes van Remco. Hij vervolgde zijn deelname als normaal, totdat bekend werd gemaakt dat hij al ‘innig contact’ had gehad met sommige briefschrijfsters. Dit was de reden waarom hij gediskwalificeerd werd. Gelukkig maakt dat de dorpelingen niets uit, zij gunnen hem een leuke relatie: “Hij is zo’n aardige jongen, hij staat altijd voor je klaar.”

Boer Remco heeft zelf nog niets bevestigd, dus of de dame die bij hem op de boerderij is gespot ook daadwerkelijk zijn vriendin is, weten we niet.

Wil jij bij de afterparty van Boer zoekt Vrouw aanwezig zijn? Je kunt nu kaarten winnen! Klik hier om mee te doen.

Lees ook: Ellie Lust stopt met politiewerk: ‘Ik kon al niet meer blijven’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld: Videostill