Boer Zoekt Vrouw-fans halen hun hart op door dít geweldige nieuws

Boer Zoekt Vrouw

Wij kunnen niet wachten!

Elk seizoen van Boer zoekt Vrouw is een daverend succes. Miljoenen mensen kijken naar de afleveringen met een absoluut hoogtepunt in seizoen vijf; iets meer dan vijf miljoen mensen keken de finale van dat seizoen. Het was even de vraag of seizoen tien zou komen, maar…

We hebben goed nieuws!

Aanmelden
Vrijgezelle veehouders en akkerbouwers krijgen dit jaar weer een kans op de liefde. Ze kunnen zich aanmelden voor alweer het tiende seizoen van deze populaire datingshow, gepresenteerd door Yvon Jaspers. Wie weet zit de ware Romeo of Julia er voor hun wel tussen.

Specials
Wie niet kan wachten tot dit voorjaar kan op maandag 1 en zondag 7 janurai genieten van twee specials van Boer Zoekt Vrouw. Hierin wordt teruggeblikt door deelnemers. “Het is natuurlijk heel fijn om al zo lang Boer zoekt vrouw te mogen maken waar veel mensen van genieten. Maar het mooiste compliment dat je als programmamaker kan krijgen, is dat onze oud-deelnemers en wij elkaar als familie zijn gaan beschouwen. Elk geboren kindje voelt als een nieuw nichtje of neefje. Het is zo leuk om dan af en toe weer bij elkaar te komen. Of het nou is voor een Boer zoekt Vrouw Afterparty of voor opnamen. Boer zoekt Vrouw heeft in zoveel levens zoveel geluk gebracht en dat zie je op dit soort momenten pas echt”. Wij gaan sowieso kijken!

Lees ook: Wauw! Wat een make-over van boer Herman!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: Boer zoekt Vrouw