Boer zoekt Vrouw-Jan en Rianne vieren geboorte van tweede zoontje!

Opnieuw beschuit met blauwe muisjes voor Jan en Rianne

Net als bij de dieren op de boerderij lijkt de lente bij de oud-deelnemers van Boer zoekt Vrouw ook in volle bloei! De ene na de andere boerin lijkt te bevallen van een kleine. Zo mochten Rianne en Jan een tweede zoontje verwelkomen in het gezin. 

En zijn naam is…

Siem Jan Jelle

De trotse ouders hebben hun zoontje de naam Siem Jan Jelle gegeven. De website van Boer zoekt Vrouw laat weten dat de kersverse moeder de site heeft ingelicht dat hun kleine mannetje op 11 april ter wereld is gekomen. “De bevalling ging gelukkig goed. Net als bij zijn broer Melle, die inmiddels 1,5 jaar is, ging het heel vlot bij Siem”, zo vertelt Rianne aan de KRO-NCRV. En waar hun eerste zoontje Melle een maand te vroeg uit de buik kwam, kwam juist Siem netjes een week voor de uitgerekende datum ter wereld.

Twee zonen

Nu ze twee jonge kinderen onder de twee jaar hebben, betekent dit dat ze als jonge ouders hun handen vol hebben. “Ik houd ze in het gareel hoor”, grapt mama Rianne. “En anders schop ik ze gewoon naar buiten naar hun vader haha!” Trotse papa Jan laat weten helemaal in de wolken te zijn en vindt zijn zoontje Siem een echt ‘prachtventje’. Toch snapt zijn andere zoontje Melle nog niet helemaal wat er allemaal aan de hand is. “Als Siem in de wieg of op bed ligt, komt hij erbij en dan prikt hij met z’n vingertjes in de wang van zijn kleine broertje. Hij heeft wel door dat er iets veranderd is in huis, maar of hij het echt beseft is lastig te peilen”, zo laat boer Jan weten.

Lees ook: Michelle Obama blikt terug op verbreken van protocol toen ze bij koningin Elizabeth was

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Beeldbank KRO NCRV