Déze Boer zoekt Vrouw-boeren zijn weer op zoek naar een nieuwe liefde

 

In Boer zoekt door gaan boeren uit voorgaande seizoenen opnieuw op zoek naar een partner

Gisteren was het tweede deel van de Boer zoekt Vrouw-special te zien en half Nederland zat aan de buis gekluisterd. Maar liefst drie miljoen mensen wilden weten hoe het nu met de boeren gaat. Hoewel veel boeren gelukkig zijn in de liefde, zijn er ook een paar boeren voor wie het nog niet weggelegd is. Zij doen daarom opnieuw een oproep naar de liefde in de serie Boer zoekt door.

Boer zoekt door zal online te volgen zijn.

Nieuwe kans
Aan het eind van de Boer zoekt Vrouw-special van gisteravond verkondigde presentatrice Yvon Jaspers dat we in het voorjaar weer kunnen beginnen aan een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw. Echter is een aantal boeren uit de voorgaande seizoenen opnieuw op zoek naar de liefde. De zeven boeren die weer, of nog, alleen zijn, gaan online op zoek naar een partner.

Brieven insturen
De boeren Driek, Gerard, Jan, Janko, Klaas, Maurits en Willem doen opnieuw een gooi naar de liefde. Laatst genoemde gaat niet zoals alle andere kandidaten op zoek naar een vrouw, maar naar een man. Geïnteresseerden kunnen via de site van Boer zoekt Vrouw de voorstelfilmpjes van de mannen bekijken en kunnen een brief met foto insturen.

De boeren
Boeren Driek, Gerard, Jan, Janko, Klaas en Maurits hopen op een vrouw, Willem (uit de reeks van 2012) gaat voor een man. De zeven kandidaten hebben filmpjes opgenomen die op de website boerzoektvrouw.nl te zien zijn.

Geïnteresseerden kunnen zich via de site hun brief (met foto) opsturen. Online wordt dan de komende periode regelmatig vermeld hoe het de boeren vergaat in hun nieuwe zoektocht naar de liefde.

Boer Klaas uit seizoen 2007/2008

Boer Janko uit seizoen 2014/2015

Boer Maurits uit seizoen 2011

Boer Willem uit seizoen 2012

Boer Gerard uit seizoen 2007/2008

Boer Driek uit seizoen 2004/2005

Boer Jan uit seizoen 2009

Lees ook: Dít zijn bijna alle kinderen die uit het programma ‘Boer Zoekt Vrouw’ zijn voortgekomen!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Algemeen Dagblad, Boer Zoekt Vrouw | Beeld: Videostill Boer Zoekt Vrouw