Dit moet je zien: dít zijn bijna alle kinderen die uit het programma ‘Boer Zoekt Vrouw’ zijn voortgekomen!

kinderen BZV

‘Boer Zoekt Vrouw’ heeft voor heel wat nieuwe liefdesbaby’s gezorgd!

Inmiddels zijn we 9 seizoenen, 80 boeren, 135 logeermannen- en vrouwen, tientallen bruiloften én zo’n 60 boerenbaby’s verder. Nederland kan geen genoeg krijgen van Boer Zoekt Vrouw! Eerder werd door presentatrice Yvon Jaspers al bekend gemaakt dat op 1 en 7 januari twee specials zullen worden uitgezonden, waarin wordt gekeken hoe het nu met de boeren, hun vrouwen én natuurlijk hun kinderen gaat.  

Yvon Jaspers was te zien in de laatste aflevering van Jinek, waarin ze al een aantal dingen verklapte over de speciale uitzendingen.

Jinek
Eva Jinek was behoorlijk onder de indruk van al deze kinderen samen op één foto. Eva zegt hierover: “Je hebt een heel leger aan mensen gecreëerd, Yvon.” Alle kinderen die zijn voortgekomen uit het programma zijn voor de speciale aflevering met z’n allen op de foto gegaan. Deze special zal op 1 januari om 20:20 te zien zijn op NPO 1.

De kinderen
Op de onderstaande foto zijn nog niet eens alle kinderen van het ‘Boer Zoekt Vrouw’-programma te zien. In totaal zijn er zo’n 60 kinderen uit voortgekomen. Op deze foto zijn nu 44 kinderen te zien. Yvon Jaspers, die in het midden op de foto staat houdt de jongste van het stel vast, baby Steff die hier nog maar 12 dagen oud is.

kinderen BZV

Cijfers
De cijfers van het populaire programma liegen er niet om; ruim 85 procent van de deelnemers hebben nu een liefdesrelatie ontwikkeld dankzij het programma en het meerendeel van de stellen is nog steeds gelukkig bij elkaar. Zelf wil Yvon Jaspers niet te veel credit nemen voor deze indrukwekkende cijfers: “Dat komt niet door mij. Dat hebben ze zelf gedaan door dapper te zijn. Ik denk dat het al veel doet als je je uitspreekt en durft te zeggen: ‘ik verlang naar de liefde’.”

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-koppel Jan en Rianne geschrokken van laatste echo

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: KRO-NCRV beeldbank, Fotograaf: Linelle Deunk