Boerin Bertie maakt zeer verrassende carrièreswitch, wij wensen haar veel succes

BertieBertie komt met heel leuk nieuws! 

Fans van boerin Bertie opgelet! Wie bang was dat het na de Boer zoekt Vrouw-reünie van afgelopen weekend stil zou vallen rondom de Zeeuwse boerin, heeft het mis. De 43-jarige is van plan een bijzondere carrièreswitch te gaan maken waarbij we veel van haar zullen zien.

Wij zijn erg benieuwd naar deze volgende stap.

Bekende Nederlander
Door haar deelname aan Expeditie Robinson hebben we een kant van Bertie gezien die we tijdens de Boer Zoekt Vrouw-afleveringen niet eerder zagen. Ook tijdens de BZV-reünie van afgelopen weekend konden we zien hoe gelukkig de Zeeuwse is met haar vriendin Rosita. Bertie is zowaar een bekende Nederlander geworden en de boerin besluit daar handig op in te spelen: ze gaat vloggen.

Voornemen
“Ik heb voor dit jaar een plan”, vertelde Bertie aan RTL Boulevard: “Ik ga vloggen. Ik wil in mijn video’s laten zien wat er echt gebeurt op de boerderij.” Deze stap van Bertie betekent gelukkig niet dat ze een punt zet achter het boerin zijn. De nuchtere Boerin wil op deze manier graag in beeld brengen wat je níet ziet op de boerderij. “Ik wil niet alleen de leuke dingen laten zien, maar ook dingen waar de meningen over verdeeld zijn. Zo ben ik bijvoorbeeld niet biologisch en gebruik ik nog bestrijdingsmiddelen.”

Vloggen over de liefde
Hoewel Bertie natuurlijk boerin is, is ze voornemens te vloggen over meer dan alleen de boerderij. In de Boer zoekt Vrouw-special werd al gehint naar een huwelijksaanzoek en dit zal vermoedelijk ook in haar vlogs te zien zijn. Het aanzoek wordt momenteel nog gepland door Bertie, maar we moeten niet te hard van stapel lopen. “Dit jaar zullen we niet gaan trouwen, maar misschien in 2019”, ligt Bertie toe.

Lees ook: Déze Boer zoekt Vrouw-boeren gaan in Boer zoekt door nogmaals op zoek naar de liefde

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: YouTube, Libelle | Beeld: KRO NCRV