Bridget is zeker van haar zaak: ‘André is de liefde van mijn leven’

Bridget en André zijn al ruim twee maanden dolgelukkig met elkaar

Dat de 45-jarige Bridget Maasland tot over haar oren verliefd is, is ons allen niet ontgaan. De presentatrice laat er geen gras over groeien en deelt haar verliefdheid maar al te graag met de buitenwereld. Op social media plaatst Bridget een bijzondere felicitatie voor André, die vandaag zijn 26e verjaardag viert.

Een lief bericht op Instagram

Op Instagram plaatst Bridget Maasland een foto met André Hazes. Het vrolijke kiekje is gemaakt in Rotterdam Ahoy. Onder de foto deelt Bridget een bijzondere tekst, waarin zij haar André feliciteert. De blondine laat weten dat ze ongelofelijk trots is op André en dat zijn hart op alle vlakken op de juiste plek zit.

“De liefde van mijn leven”

Het romantische berichtje van Bridget wordt afgesloten door een bijzondere zin. “Ben je klaar voor de rest van je leven? Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven”, schrijft de presentatrice onder de foto. Inmiddels heeft André Hazes het bericht van Bridget gedeeld op zijn Instagram. Bij de foto schrijft de zanger: “Trots op deze hoor!”

Vrienden van Amstel LIVE!

Vanwege de verjaardag van André, stond de hele avond al in het teken van één groot feest. Tijdens zijn verjaardag trad de zanger op bij de Vrienden van Amstel LIVE!. Op deze feestelijke avond bezorgde Bridget de zanger en zijn band een aantal biertjes op het podium.

View this post on Instagram

Proost schatje? @vriendenvanamstel

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on

View this post on Instagram

Trots op deze hoor!??

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Lees ook: Ultiem liefdesverhaal: man en vrouw zijn 65 jaar samen en sterven hand in hand

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill Videoland