Bridget Maasland blikt terug op afgelopen maanden

De blondine heeft een turbulente periode achter de rug

Bridget Maasland was tot over haar oren verliefd op André Hazes. De 45-jarige blondine zat zelfs al aan een kindje te denken met de 26-jarige. Helaas was de romance tussen de presentatrice en zanger van korte duur. André keerde uiteindelijk weer terug bij zijn ex Monique. De korte relatie en breuk is Bridget niet in de koude kleren gaan zitten. In gesprek met Superguide blikt ze terug op deze periode.

Lelijke reacties

Bridget en André waren tot over hun oren verliefd op elkaar. De twee verkondigden hun liefde voor elkaar dan ook regelmatig op social media. De vele (lelijke) reacties die Bridget onder andere via Instagram kreeg, lieten haar niet onberoerd. “Ik kom uit een turbulente tijd, om het zo maar te zeggen, waarin ik het vooral op social media behoorlijk voor mijn kiezen heb gekregen”, vertelt de presentatrice openhartig. “Dat was niet altijd makkelijk, dus een periode van bezinning en even stilstaan was wel welkom.”

Aandacht op Melting Pot

Bridget deelt vervolgens dat ze het soms wel fijn vindt om meer thuis te zitten in deze periode. Daarnaast richt ze haar energie nu op de cadeauwinkel van haar ouders. “Ik vind het ook leuk om wat meer te doen in Melting Pot, onze cadeauwinkel. Normaal deden mijn ouders de inkoop van de winkel, maar zij zijn dik boven de zeventig en zitten echt in de risicogroep.” Zo vervolgt de blondine dat zij samen met haar broer de winkel, webshop en inkoop tijdelijk van haar ouders hebben overgenomen.

Goed ritme

“Het is verschrikkelijk wat er allemaal gebeurt, maar ik heb een nieuw ritme gevonden”, vertelt ze. Zo maakt ze ’s ochtends een lekkere wandeling met haar zoon en hond. Ook gaat ze ’s middags regelmatig naar haar ouders en hun buren. Het lijkt erop dat ze het hoofdstuk André helemaal heeft afgesloten.

Lees ook: Nog altijd dikke mik tussen Bridget Maasland en ex-schoonmoeder Rachel Hazes

Bron: Superguide| Beeld: Videostill