Nog altijd dikke mik tussen Bridget Maasland en ex-schoonmoeder Rachel Hazes

bridget maasland rachel hazes

De twee kunnen nog goed met elkaar opschieten

De breuk tussen Bridget Maasland en André Hazes is inmiddels al een aantal maanden geleden. Ondanks dat de twee geen contact meer lijken te hebben, geldt dit niet voor Bridget en haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes. De twee kunnen ondanks de Brazes-breuk nog erg goed met elkaar opschieten.  

Beste maatjes

Tijdens de relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland genoot moeder Rachel met volle teugen van haar schoondochter. De twee konden goed met elkaar opschieten en schoven dit ook niet onder stoelen of banken. Bij elke gezellige avond verschenen de kiekjes van Bridget en Rachel op Instagram en was ook een stedentrip inclusief schoonmoeder voor Bridget niet teveel gevraagd.

Bij elkaar op bezoek

Aangezien Rachel Hazes sinds kort in het trotse bezit is van haar nieuwe hondje Zoë, bracht de brunette een bezoekje aan Melting Pot – de winkel van Bridget Maasland –, zodat ook zij haar nieuwe aanwinst kon bewonderen. Op Instagram laat Bridget in haar stories weten dat zij de nieuwe aanwinst van Rachel, oftewel het hondje Zoë, in haar winkel verwelkomt. De twee lijken hierdoor nog steeds contact te hebben met elkaar.

Lees ook: 7 redenen om een flesje amandelolie in huis te halen

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Fotograaf: Mischa Schoemaker