Bridget Maasland openhartig over mediastorm: ‘We kunnen helemaal niet genieten’

Bridget Maasland

Bridget deelt dat zij en André Hazes niet konden genieten van hun verliefdheid

Dat de 25-jarige André Hazes de nieuwe liefde is van de 45-jarige Bridget Maasland maakte vorige week de tongen los. Media voelden het tweetal continu aan de tand over hun relatie en op social media kregen Bridget en André tig berichten. De zanger en presentatrice kregen te maken met een heuse mediastorm. Iets wat Bridget betreurt.

De presentatrice verwijderde alle negatieve berichten die ze kreeg meteen.

Mediastorm

Bridget en André kregen afgelopen week veel voor hun kiezen. Media lieten de twee niet met rust en een foto van het zoontje van André werd zomaar op de cover van Privé geplaatst. Gelukkig lijkt het tij weer te keren. In RTL Boulevard blikt Bridget met haar Boulevard-collega’s terug op afgelopen week. “Het was wel een storm in een glas”, vertelt Bridget. Ook deelt ze dat ze de reacties van mensen die alleen maar hun gal spuiden meteen verwijderde. “Die reacties heb ik allemaal niet gelezen. Dat heb ik allemaal verwijderd.”

Positieve reacties

De blondine vervolgt dat ze zich liever focuste op alle lieve reacties. “Aan de andere kant kreeg ik zo’n stortvloed van lieve, mooi berichten van collega’s, van vrienden of van onbekenden.” Iets wat veel voor haar betekende. “Ik heb alleen gekeken naar wat positief was. Want het is ook positief, hè”, roept Bridget. “Ik ben verliefd, André is verliefd. En we kunnen helemaal niet genieten van het feit dat we elkaar nu een beetje aan het ontdekken zijn, omdat het wordt overschaduwd.”

Eerlijkheid

Dat André de nieuwe liefde is van Bridget, kwam als een verrassing. Bridget deelt dat ze er bewust voor koos om bekend te maken dat zij en André gevoelens voor elkaar hebben. “Ik geloof heel erg in eerlijkheid. Dat er geen gesloten deuren of geheimen achterblijven. Ik dacht: laten we er gewoon eerlijk over zijn.” Vervolgens maakten media er veel meer van dan het volgens Bridget is. “Er werd gedaan alsof we getrouwd waren. We zijn ondertussen niet stiekem getrouwd. We zijn gewoon aan het daten en aan het kijken of er meer in zit. Maar ja, we vinden elkaar heel erg leuk.”

Cover

Maandag werd bekend dat André Privé aanklaagt. Het blad plaatste namelijk een foto van zijn zoontje op de cover van hun blad met de test: ‘KLEINE JONGEN, Hoe leg je hem dit uit?’ Iets wat volgens Bridget en André niet door de beugel kan. “Ik vind dit echt schandalig”, vertelt de Boulevard-presentatrice. “Ik heb dit eerder ook met mijn zoontje meegemaakt. Daar heeft Peter me ook meegeholpen. Dat hebben gewonnen en toen is er een rectificatie gekomen.”

Lees ook: Peter R. de Vries: ‘André Hazes klaagt Privé aan om foto van zoontje op de cover’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill RTL Boulevard