Bridget Maasland over André Hazes: ‘Ik ben wel verliefd’

De presentatrice laat zich voor het eerst uit over haar gevoelens voor de 25-jarige volkszanger

André Hazes maakte dit weekend via een statement bekend dat hij een nieuwe vrouw in zijn leven heeft. Kort daarna bevestigde André aan RTL Boulevard dat hij sinds kort contact heeft met Bridget Maasland. “We onderzoeken of we het leuk vinden samen”, zei de volkszanger hierover. Bridget had zich nog niet uitgelaten over alle commotie die dit weekend ontstond, tot nu toe.

In de 538 Ochtendshow reageert Bridget voor het eerst op alle berichten.

Ophef

Frank van de 538 Ochtendshow belde vanochtend met Bridget om te praten over de grote ophef die ontstond rondom haar relatie met André. Frank begint er meteen over dat de afgelopen dagen ontzettend veel over Bridget en André is geschreven. “Overdreven, hè”, zegt een vermoeide Bridget aan de telefoon. Frank wil dan ook graag weten hoe het nu met presentatrice gaat. “Goed”, antwoordt ze kort.

Relatie

“Allereerst gefeliciteerd natuurlijk met de relatie met André Hazes”, zegt Frank vervolgens. “Relatie? Laten we niet te hard van stapel lopen, hè jongens”, reageert Bridget. Frank stelt daarom voor om bij het begin te beginnen en wil graag weten hoe de vork in de steel zit. “Hoe zit het met jou en André?”, vraagt hij. “Nou we hebben het leuk. Dat is het eigenlijk.” Volgens Bridget is er geen sprake van een dikke verkering. “Maar of het een relatie is, dat weet ik nog niet. Dat moeten we eerst nog uitzoeken. Zo lang zien we elkaar nog niet”, zegt Bridget nuchter.

Gevoelens

Frank laat het er niet bij en vraagt of Bridget verliefd is. “Ja, dat wel”, deelt ze. Ook vertelt Bridget waarom ze ervoor koos om het nieuws over haar prille liefde met André naar buiten te brengen. “Als je met iemand datet en je bent allebei bekend, dan kan dat uitkomen. Terwijl ex-partners dat niet weten op voorhand. We wilden het vertellen voordat het via verhalen naar buiten zou komen”, licht ze toe. Volgens Bridget hebben media het nieuws groter gemaakt dan het is. “Daar is heel heftig en overdreven op gereageerd”, deelt ze. “Belachelijk, toch? Waar bemoei je je mee”, vervolgt ze.

Weekje

Dat de liefde tussen Bridget en André heel pril is, is niet overdreven. Zo doet de 45-jarige blondine uit de doeken dat ze elkaar nog maar een weekje zien. “Echt waar. Ik was daarvoor in Italië en hij in Spanje, dus eerder hebben we elkaar niet gezien. En op het concert hadden we contact, maar dat is het.”

Bekijk het volledige fragment hieronder.

Lees ook: André Hazes reageert op commotie rondom breuk: ‘Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: 538 Gemist | Beeld: Videostill DWDD